perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukortit

Pientä blogihiljaisuutta on väistämättä joutunut pitämään, en nimittäin ole millään ehtinyt koneelle. Kiireistäni kertoo jo se että olen avannut koneen parin viikon sisällä ehkä kolme kertaa ja nekin ovat olleet sellaisia pikavisiittejä. Töissä on vuoden kiireisin aika, joten päivät venyvät helposti 12-tuntisiksikin. Vapaapäiviäkään ei paljoa ole siunaantunut ja niinä päivinä olen joko sitten viipeltänyt taas tukka putkella jossain hoitelemassa laiminlyötyjä asioita tai sitten maannut sohvalla puoliunessa.. Koulun sain onneksi kunnialla loppuun ja näillä näkymin olen näköjään kaikista kursseista päässyt läpi ja vielä aika hyvillä arvosanoilla! Harmittaa myös se, että bloglovinissa on ihan hurja lista lukemattomia blogeja, enkä varmaan ehdi niitä lukemaankaan kuin vasta joulupyhinä. Jos siis silloin pääsen sängystä ollenkaan ylös! No ei. Kyllä ne lahjat on pakko avata. Ja myös nähdä ne ilmeet muiden silmillä, kun avaavat mun antamia lahjoja! Se on ihan parasta, kun saa nähdä toisen reaktion, etenkin jos on itse todella innoissaan hankkimastaan lahjasta.

No mutta, vaikka kaikilla on varmasti joulukortit jo postitettu niin voisin kuitenkin esitellä omat joulukorttini. Halusin tänä vuonna jotkin yksinkertaiset ja vanhanaikaisen näköiset. Tykkään myös ihan hurjasti ruseteista, joten halusin tietysti liittää sellaistakin kortteihini.


Kortteihin käytin siis ihan tavallisia avattavia pahvin värisiä kortteja. Lisäksi ostin Sinellistä kasan tuollaista askartelusäkkikangasta. Noiden palojen takana on pahvia, joten sen saa hyvin liimattua kortteihin, eikä liima tule silloin mistään väleistä pois. Korttien sisäpuolelle halusin laittaa nuo pakettikortit kohotetusti, joten ostin niitä varten kaksipuolisella tarralla varustettuja pehmusteita. Ihan mieluiten olisin halunnut tehdä dymo-koneella kirjoitukset, mutta harmikseni ne ovat vähän hintavia, joten en ole vielä raaskinut itselleni sellaista hankkia. Mutta ensi vuonna mulla on varmasti dymolla kirjoitetut joulukortit ja lahjapaketit!


Etupuolelle laitoin siis kaistaleen säkkikangasta ja vetäisin siitä muutamat narupalat sivuilta pois, jotta se ei näyttäisi niin leikatulta. Ylemmässä kuvassa olen siis vetänyt ne narut sivuilta ja alemmassa kuvassa olen vain leikannut siistit reunat.


Sisäpuolella siis pakettikortti kohotettuna ja sitten ihan yksinkertaisesti vain teksti ja parit tähdet. Ei siis mitään turhia krumeluureja.


Tällaiset niitä sitten lopulta tuli! Tykkäsin itse näistä ainakin ihan hurjasti ja näistä tuli juuri kivan rustiikkiset, mutta kuitenkin jouluiset ja sopivan yksinkertaiset. Onneksi tein nämä jo ajat sitten ja laitoin postiin, en nimittäin viime viikolla olisi tosiaan ehtinyt tehdä yhtään mitään ylimääräistä!


Nyt nukkumaan, aamulla nimittäin taas aikainen herätys ja (taas) töihin! Toivottavasti ehdin taas palailemaan, en kuitenkaan uskalla mitään tarkkoja päivämääriä luvata :) Ihanaa viikonloppua ja joulutohinaa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi miten nättejä paketteja! :) Mä jouduin (tänäkin vuonna) turvautumaan kaupan valmiisiin joulupapereihin :/ Meilläkin on töissä kova kiire ja oonkin tehnyt välillä 6 päivästä viikkoa,joten ylimäärästä aikaa ei kamalasti ole ollut,onneksi enää tänään iltavuoro ja sitten kolme vapaata.
    Hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sulla on sitten myös ollut aika hektistä, onneksi nyt pääsi rauhoittumaan ja rentoutumaan kaikista työ- ja joulukiireistä :) Rauhallista ja ihanaa Joulun aikaa sinnekin<3 :)

      Poista
  2. Joo! Todella kauniit kortit! Tykkään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)