maanantai 2. joulukuuta 2013

Rakas Joulupukki...

...olen ollut erittäin kiltti tänä vuonna. Tiedän, etten saanut niitä kandin papereita, niinkuin viime vuonna vielä uhosin ja ehkä olisin voinut jättää muutamat jutut kauppaan, mutta eikö meille kaikille suoda pari virhettä? Sinulla on varmasti kiire, joten ajattelin kertoa muutamia hyviä Joululahjavinkkejä, joista varmasti moni (nainen) ilahtuisi. Kröhöm, voin myös kertoa, että itsekin avaisin erittäin onnellisesti pakettini, jos jotain näistä sieltä paljastuisi. (Luetko tätä Joulupukkini? ;))


Meikkipussi on erittäin tarpeellinen jokaisen naisen laukussa ja tätä Longchampin yksilöä olen kuolannut jo parin vuoden verran. Menisi aika hyvin myös erään Alexani kanssa yhteen... Mulberryn lompakko ei tosiaan ole realistinen toive omalla kohdallani, mutta lompakko on muuten hyvä idea kenelle tahansa naiselle!

Astioita ja lakanoita tarvitsee aina, eikö vaan tytöt? ;) Itse keräilen Pentikin Vanilja-sarjaa ja siitä puuttuu vielä vaikka mitä! Ihan eniten kaipaisin kaappiini pullalautasia, mutta myös tuoppeja ottaisin mielelläni; ne kun meinaavat olla aina pesussa, kun juon niistä aina ilta(/aamu/päivä)teen. Ja sitten nuo Lexingtonin petivaatteet.. Vaikka Lexingtonit on joku päivä saatava, niin oikeastaan mitkä tahansa petivaatteet kelpaavat minulle. Rakastan petivaatteiden hiplailuja ja selailuja! Kertokaa joku, etten ole yksin tässä. Kaappi on petivaatteita pullollaan, mutta niitä on vain niin kiva vaihdella! Mikään ei voita puhtaiden vällyjen väliin sujahtamista!

Jos Joulupukki ei vielä ole tietoinen, niin Starbucks on avannut liikkeensä Helsinkiin! Olen siellä nyt monta kertaa käynyt ja joka kerta olen ihastellut heidän termospullovalikoimaansa. Niissä on korkit todella tiukat ja värejä ja malleja löytyy joka lähtöön. Supersuloisia ovat myös Starbucksin ihanat joulumukit!

Ihanat tuoksuvat lahjat ovat varmasti aika monien naisten lahjalistalla. Itselläni on hajuvesikokoelma ainakin toistaiseksi hyvällä mallilla, mutta mielelläni ottaisin Victoria's Secretin hehkutettuja suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Kuten ihana Linda täällä vinkkasikin, niin Victoria's Secretiä toimitetaan nykyään Suomeenkin!

Hyviä lahjoja ovat mielestäni aina myös sellaiset luksuslahjat, joita lahjan saaja ei välttämättä itse itselleen ostaisi. Ylellistä yöpaitaa ei ainakaan itse tule ostettua, mutta sellaisessa olisi varmasti ihanaa nukkua. Myös korut ovat sellaiset, mitä ainakin itse saan mieluummin lahjaksi, jotta niissä olisi sitten tunnearvoa ja merkitystä.

Lisäksi kaikki itsetehdyt lahjat, joita ahkerat tontut jaksavat tehdä, ovat mielestäni ihan parhaita. Niissä on ajatusta ja aikaa takana. Äiti ei enää nykyään jaksa neuloa, mutta pienempänä olin aina iloinen saadessani äidin kutomat villasukat. Kaikki varmaan tietää, kuinka mikään ei ole niin ihanaa, kuin oman äidin tai mummun neulomat villasukat. Ehkei sitä nuorena niinkään arvostanut, mutta nykyään olen aina superiloinen saadessani laittaa äitin villasukat jalkaan. Poikaystävälle olen neulonut sekä villasukat, että lapaset ja hän on ollut superonnellinen niistä, vaikka ne ovatkin halvimmat lahjat, mitä hän on minulta saanut.

Nyt kun olen taas saanut vähän haaveiltua, niin voin taas palata opiskelujen pariin! Ihanaa viikonalkua sinne ruutujen toiselle puolelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)