torstai 19. kesäkuuta 2014

Asukuva hyisestä Helsingistä

Helsinki on ehdottomasti hyinen juuri nyt, joskin näiden kuvien ottoaikaan ei vielä ollut ihan näin kylmä. Tiedän, että varmaan joka blogissa ja Facebookstatuksessa ja lehtiotsikossa luukutetaan tätä keliä, mutta onhan tämä nyt aivan hirveää. Juhannuksen kuuluu olla saunomista ja grillausta ja ulkona hengailua yön läpi. Siiderin juomista auringonpaisteessa ja niittykukkien keräilyä shortseissa ja topissa, niin että heinät kutittaa jalkoja. Nyt juhannus vietetään juosten mökiltä saunalle ja takaisin ja sisällä lautapelejä pelaten. Ei siinäkään vikaa, mutta tuo ensimmäinen vaihtoehto kuulostaa vaan niin paljon paremmalta.


Onneksi oma lomani alkaa vasta noin kuukauden päästä, toivotaan että Suomen ilmasto on siihen mennessä hoksannut kesän alkaneen jo. Ja vaikka pahin pelko ilmasta toteutuisikin, niin onneksi ollaan kuitenkin menossa lomalle, niin edes jossain saa aurinkoa! Ellei tää ilmaston masennus pääse sitten vaikuttamaan etelän maihinkin.. Hrrr.


 Tässä siis tosiaan ihan perusshortsiasua, jota vähän piristin statementkorulla. Tallinnassa ollessamme löysin River Islandilta tämän kivan statementkorun, jota jopa minä osaan yhdistellä. Aikalailla koska tuota korua voi yhdistää asuun kuin asuun. Hiukset eivät tuona päivänä selkeästi olleet mun puolella, siitä johtuen siis sotkuponnari.


Koru - River Island
Paita - Massimo Dutti
Shortsit - Mango
Ballerinat - Tommy Hilfiger
Laukku - Louis VuittonKeleistä huolimatta toivotan kaikille mukavaa, rentouttavaa, rempseää ja iloista Juhannusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)