maanantai 27. toukokuuta 2013

Asu 27052013

En ole aikaisemmin ollut mikään tennarityttö, olen kyllä käyttänyt tennareita, mutta enemmänkin pakon edestä kuin muodin vuoksi. Ne ovat olleet vain pakollinen vaihtoehto sellaisille keleille, jolloin kivoja kenkiä ei voi laittaa.

Äidin tuodessa Tallinnasta tuliaiseksi kankaiset Lacosten tennarit, yllätin itsenikin rakastumalla niihin! Ne ovat kuin tohvelit jalassa ja niin ihanan sironnäköiset! Veikkaisin, että tennareiden kanssa olen juurikin vähän karsastanut sitä niiden "suuruutta", jos näin voi sanoa. Koen jotenkin, että mun kukkakeppikroppani päässä tennarit näyttävät joltain pellehermannin fashionstatementilta. Nämä ovat kuitenkin täysin eri luokkaa ja eilen aamulla repäisin ja kehitin asun yksinomaan tennarieni ympärille!


Paita -  Mango
Aluspaita - Vila
Bleiserija farkut - Zara
Tennarit - Lacoste
Huivi - New Yorker 

 Hih, tällai koneelta katsottaessa asu näyttää hurjan värikkäältä! Asuun olisi jopa sopinut valkoinenkin bleiseri, mutta aamulla näytti niin usvaiselta, etten uskaltanut sitten niin herkkää vaatekappaletta laittaa päälle. Ei sen puoleen yli puolet päivästä kuljin loppupeleissä ilman bleiskaa ja huivia, kun tuli niin järjettömän kuuma illalla.. Naamavärkki ei eilen ollut mitä parhaimmillaan, sillä en voinut aamulla meikata silmiäni ollenkaan (Instgramiani seuraavat tietävätkin jo miksi ;)) ja lisäksi hiukseni ovat nähneet kyllä parempiakin päivä. Kiroilin aamulla, että jokaisen badhairdayn pelastuksena pitäis olla ponnari, mut mitäs sit jos ne hiukset boikotoi ponnariaki??

Asiasta kukkaruukkuun, eilen kävimme katsomassa The Great Gatsbyn ja ei voi muuta sanoa kuin Leo, oi Leo. En ole vielä törmännyt elokuvaan missä tämä upea herrasmies ei olisi loistanut kuin kirkkain tähti taivaalla (toisaalta en ole katsonut The Beachiä). En vain ymmärrä miten joku voi olla noin hyvä. Leonardo DiCaprio on kuulunut jo pitkään lempinäyttelijöideni kaartiin, eikä hänen roolisuorituksensa eilisessä leffassa vähentänyt mun rakkautta, vaan päinvastoin. Miten voikaan mies olla noin charmantti??

Leffassa pyöri muuten Lana Del Reyn upea biisi Young and Beautiful. Pakotin sitten poikaystäväni kuuntelemaan koko metromatkan kotiin kyseistä biisiä :D Olen nimittäin juuri sellainen, että jos tykkään jostain biisistä, kulutan sitä hirveällä tahdilla, kunnes loppujen lopuksi niskakarvat nousee pystyyn jo ihan vain kuullessani biisin alkusoinnot... No tähän biisiin en ihan vielä ole ehtinyt kyllästyä, joten eiköhän tulevakin metromatka suju rattoisasti sitä kuunnellessa ;)



Nyt tällä tytskyllä on taas kiire Aleksandriaan, jotta saisi ainakin neljä tuntia luettua ennen kuin yhdeltä alkaisi kahdeksan tunnin työpäivä. Jes! Taas kerran niin rakastan tekemiäni fiksuja päätöksiä tämän lukuvuoden aikana.

Ps. Jos ette oo vielä käyny katsomassa The Great Gatsby -elokuvaa, suosittelen erittäin lämpimästi.

2 kommenttia:

  1. Ihanan freesi asu! :)

    Ja täällä ihastuttiin myös Gatsbyyn: mahtava elokuva, ihanat näyttelijät ja se taianomainen fiilis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija!<3

      Niinpä, tykkäsin ihan hirveesti siitä "ylenpalttisuudesta" mitä leffassa oli! Käytit ihan oikeaa sanaa, nimittäin se leffa oli juurikin taianomainen :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)