torstai 30. toukokuuta 2013

Häähumua

Viime viikonloppuna ajoimme pitkän matkan Jyväskylään vierailemaan poikaystäväni serkun häihin. Ainoat häät joissa olen ikinä ollut olivat vanhempieni häät ja niistä on aika hurjasti aikaa.. Olin siis aika innoissani päästessäni seuraamaan tätä kaunista juhlaa.


 Häät olivat aivan ihanan perisuomalaiset. Saapuessamme juhlapaikalle, huomasin hääparin ottavan kuvia koskensillalta. Aivan ihanaa! Takana koski ja Suomen kesä. Voiko kauniimpaa hääkuvaa kuvitellakaan? Sinä päivänä kun minä menen naimisiin, niin taidan olla joka valokuvaajan painajainen, sillä haluaisin kuvia joka puolelta. Tuomiokirkon portaat, kukkaketo, meren ranta... Lista vain jatkuu.  
Ruokakin jatkoi perisuomalaista tyyliä erilaisilla lohiruoilla ja hääkakku oli superhyvää suklaavadelmakakkua! Nam.


Vaikken hääparia ollut koskaan ennen tavannutkaan, tuli kuitenkin tippa linssiin sekä  seremonian aikana, että myöhemmin erilaisten puheiden aikana. Oli niin kaunista huomata, kuinka niin monet ihmiset olivat niin liikuttuneita kahden ihmisen rakkauden todistamisesta.


 Vaikka monet päättävät nykyään olla menemättä naimisiin tai sitten vihkiytyvät jossain kaupungintalolla, niin itse haluan ainakin viettää kauniit juhlat joku päivä. Ensinnäkin, se tulee olemaan ainoa mahdollisuus jolloin saat laittaa päällesi elämäsi upeimman mekon ja olla prinsessa koko päivän. Toisekseen, kun menen naimisiin, haluaisin juhlia perheeni ja ystävieni kanssa ja viettää ihana päivä rakkaideni ympäröimänä.

Mekko - Andiata
Kengät - Vagabond

Päätin olla säästeliäs ja olla ostamatta uutta mekkoa häihin, joten käytin ylppärimekkoani. Muistan vieläkin, kuinka rakastuin tähän mekkoon päätä pahkaa, joten mun oli vain saatava tämä mekko hinnalla millä hyvänsä. Olen vieläkin rakastunut tähän mekkoon, se on niin ihanan mallinen ja siihen liittyy niin monia ihania muistoja.
Kämppikseni oli ihana ja jaksoi aamulla aikaisin herätä ja laittaa mulle kampauksen ja meikin. En olisi itse uskaltanut koskeakaan luomiväriin ja hiuksetkin olisin varmaan laittanut vain peruskiharoille (jotka olisivat olleet jo latistuneet saapuessamme Jyväskylään..). Tuo lettikampaus oli musta aivan ihana. Kiitos vielä Kati<3
 
Nyt mua hoputellaan siihen tahtiin, että taidan lopettaa tältä päivältä ja mennä suosiolla nukkumaan. Huomenna herätys taas poikaystävän tuomaan kahvimukiin ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs tuo mekko! Mullakin tuli käytettyä omaa ylioppilasmekkoa kaksissakin kesähäissä ylioppislasjuhlien jälkeen, olisi vähän liian kallista laittaa monta sataa mekkoon jota käyttäisi vain yksissä juhlissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En tosiaan itsekään halunnut jättää mekkoa pölyttymään kaappiin juurikin hintansa vuoksi (ja tietty kauneutensa), joten olen aika ahkerasti käyttänyt tätä melkein kaikissa juhlissa, niin pitäis varmaan kohta ruveta käyttää muitakin mekkoja, kun kaikki sukulaiset ovat jo niin monet kerrat nähneet tämän :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)