sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Rento asu

Tämä asu on parin viikon takaa, en nimittäin enää ihan noin paksuissa vetimissä kulje! Ihanaa, kun kesä on täällä! Sekä ballerina- että bleiserikelit on korkattu ja voi, kun tuntuukin ihanalta sipsutella vähissä vaatteissa ympäriinsä! :)Paita - Pull&Bear
Farkut, takki ja huivi - Zara
Tossut - Hilfiger

Nyt kun poikaystäväkin on täällä koko kesän, niin en malttaisi odottaa, että päästäisiin ottamaan kivoja kesäisiä asukuvia ulkona auringonpaisteessa! :)

Tänään olen ollut koirahoitajana koko päivän, eikä ole ollut mikään helpoin koettelemus. Perheemme koira kävi juuri leikkauksessa ja siltä ajettiin aika laajalta alueelta karvat, joten sillä on aika hurjan epämukava olla. Lisäksi leikkauksen kohde (peppu) ei ole mikään kätevin kohta, niin koiraa pitää aina sylissä kantaa joka puolelle. Raukka vinkuu ja läähättää koko ajan ja olemme aika varmoja, että eläinsuojeluun on soitettu jo pariinkin otteeseen, sillä ulkona käyminen on yhtä huutoa. Huh huh, toivottavasti murusemme paranisi pian, jotta pääsisi viettämään taas tavallista koiran unelmaelämää!

Seitsemän kirjan luku-urakasta yksi on jo melkein pulkassa! Tänään olisi pitänyt lukea kirja loppuun, mutta ei kai sitä nyt kukaan pronssiottelua väliin jättäisi! Todella hienosti sai Suomi seivattua tilanteen ja taistelivat urhoollisesti loppuun asti, mutta rankkarit on aina rankkarit. Voi kunpa olis se Granlundin kikkailumaali mennyt läpi! Noh, ei voi mitään, ensi vuonna uudestaan ja nyt vaan kannustetaan Sveitsi voittoon! Joukkue ansaitsisi kullan kyllä enemmän, kuin kukaan muu koko turnauksessa.

Nyt vielä muutama sivu ennen nukkumaanmenoa ja sitten uuteen viikkoon! Toivottavasti ei ole kellään maanantaimasennusta sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)