keskiviikko 14. elokuuta 2013

Pieniä ostoksia Tallinnasta

Tallinnassa ollessa kävimme tietenkin vähän shoppailemassa. Itsellä oli säästökuuri päällä, joten vaatekauppoojen kohdalla pidin laput tiukasti silmillä. Poikaystävä löysi itselleen pari vaatetta, mutta itse keskityin ihan muihin asioihin.


Tallinnassa ollessa ihastelen aina Vanhan Kaupungin alussa olevaa kukkatoria. Eestissä kukat ovat hurjasti halvempia kuin täällä koto-Suomessa ja siellä on myös todella hyvä valikoima. Päätin siis ostaa kauniita pioneja kotia koristamaan. Kymmenen varren kimpusta pulitin kympin, joten pahasti tämä ei lompakkoa rokottanut, etenkin kun tiedän, että Suomessa pionien hinta on jotain aivan muuta.. Pelkäsin vähän kukkien puolesta, kun joutuivat koko päivän kulkemaan paketissa, mutta kotiin päästyä ne olivat vieläkin erittäin nätit :)


Monista eri blogeista olen lukenut Joikin kynttilöistä ja tällä kertaa halusin ehdottomasti itsellenikin kyseisiä kynttilöitä (mainostuksen uhri, minkäs sille mahtaa..). Joikin tuotteita löytyi Kaubamajasta ja valitsin itselleni kaksi ihanan tuoksuista kynttilää. Toinen on kuohuviinin ja mansikan tuoksuinen ja toinen yksinkertaisesti vain Fresh!.


Lisäksi mukaan lähti uusi kasvorasva, kun entinen on ihan lopussa. Tätä Dr. Irena Eriksen kosteuttavaa kasvorasvaa olen käyttänyt jo kahden purkin verran. Olen ollut siihen erittäin tyytyväinen, sillä siinä on hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan. Kasvoni ovat aika herkät, joten kasvorasvan kanssa en saa tyytyä ihan mihin vain. Ihan täydellinen rasva olisi Lancomen kosteuttava kasvorasva, mutta sen hurja hinta on saanut mut etsimään vähän huokeamman hintaisia vaihtoehtoja. Tämä on ainakin mun mielestä todella hyvän tuntuinen iholla, joten voin ehdottomasti suositella merkkiä muillekin.


Hih, ihana Jonna kommentoikin jo Instagramissa, että yleensä Tallinnasta haetaan halvalla nestemäisiä tuliaisia, mutta meikä ostelee halvalla kukkia :D Onneksi emme olleet ihan hassu näky laivalla kukkakimppuinemme, parempi puolisko nimittäin hoiti tämän nestemäisen puolen... Täytyy kyllä mainita, että suomalaiset laivalla on kyllä niin surkuhupaisa näky. Laivalla sai niin pudistella päätä kuin naureskellakin sille touhulle.. Mikähän siinä Tallinnan risteilyssä onkaan, kun aina on sama meininki laivalla :P

8 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä kukkia! Ne kukkakojut vanhassa kaupungissa on kyllä kivoja :) Ja noita Joikin kynttilöitä on pakko seuraavalla Tallinnan reissulla hamstrata vaikka useampikin, nyt multa löytyy vasta yksi (just toi Strawberries & Wine) ja se tuoksuu niin hyvältä - ja tietty näyttääkin ihan söpöltä olkkarin pöydällä haha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pionit on kyl niin kauniita :) Vielä en ole raaskinut polttaa kynttilöitä, tyydyn juurikin toistaiseksi ihastelemaan noita ihania pastellinvärejä sisustuksessa ;)

      Poista
  2. Se kukkatori on kyllä aivan ihana! Niin kauniita kukkia olet ostanut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, noi pionit oli kyl todella halpoja, joten oli ihan pakko ottaa kun olivat niin kauniita :)

      Poista
  3. Oo, kukkia ja kynttilöitä <3 Ja olen kyllä samaa mieltä, laivalla meininki aina on vähän mitä on...

    Blogistani löytyy muuten haaste sinulle huomenna, käy kurkkaamassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai suomalaiset tule koskaan pääsemään tavoistaan eroon.. Hih, jännää, meen varmasti huomenna katsomaan! :)

      Poista
  4. Oih, noita Joikin kynttilöitä minäkin himoitsen ja syksyn tullen niitä olisi aivan ihana poltella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aivan ihania ja tuoksuu niin hyviltä! Mäkin taidan odottaa pimeisiin iltoihin, ennen kuin poltan noita :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)