maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulukuu

Koska koko joulukuu on suurimmaksi osaksi ollut hiljaiseloa täältä puolelta, ajattelin siksi valottaa vähän instagramin kuvia, jotta näkee mitä kaikkea meikä on tämän hiljaiselon aikana puuhannut (koulutöiden ja työnteon lisäksi siis :D)Mua nauratti aika hurjasti kun meidän murunenkin sai oman joulukalenterin. Loppujen lopuksi oli kuitenkin niin hellyyttävää kun rapisutti tota kalenteria ja pallero juoksee heti ja tietää mistä on kyse.

Joulukuu on yleensäkin yhtä ruokailun kuukautta, eräänäkin päivänä pitkän työpäivän jälkeen kävin vain hakemassa aurajuustoa ja pipareita ja mussuttelin niitä ennen nukkumaanmenoa sohvalla. Oikea possuhetki..

Rakastan joulupakettien paketoimista! Musta on todella hauskaa ostella erilaisia nauhoja ja pieniä koristeita ja nähdä vähän vaivaa pakettien eteen.
Tampereen viikonlopun jälkeen käytiin vielä perheen ja poikaystävän kanssa Tuomaan markkinoilla ja kuunneltiin joululauluja kierrellessä putiikkeja. Siellä on aina ihana käydä hakemassa joulufiilistä ja kyllä sellainen löydettiinkin vaikka aika kolkon näköistä sään puolesta olikin.

Suuren työrupeaman ja kouluhommien takia iski myös aika järkyttävä joulustressi, kun tajusin puolien joulujuttujen olevan tekemättä ja koulujuttujenkin painavan päälle. Onneksi kaikki meni parhain päin lopulta, tarvittiin vain vähän auttavia kavereita ja aikataulutusta ;)


 Lopulta kun kaikki oli saatu tehtyä, eikä ollut enää mitään murehdittavaa, sai ihan rauhassa virittäytyä joulutunnelmaan sekä kotona, että töissä.


Viimeisenä työpäivänä virittäydyttiin töissä oikein kunnon tontuiksi ja kaikilla oli päässä söpöt rusetit. Kevensi kyllä ehdottomasti tunnelmaa! Eka pakettikin tuli saatua, tuo itsetehty tähti on muuten nyt roikkumassa meidän kuusessa :)


Joulupyhät menivätkin mukavasti perheen ja poikaystävän seurassa. Tuli paljon herkuteltua, saunottua moneen otteeseen ja möllöteltyä vaan. Sellaistahan joulun kuuluukin olla.

Kohta saakin jo alkaa valmistella vuoden 2014 viimeistä päivää, vielä ei ole mitään kunnollisia suunnitelmia, mutta kyllä ne siitä vielä lutviutuu. Mukavaa vuoden 2014 viimeistä viikkoa :)

Instagramin käyttäjätunnukseni on @kellikor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)