tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulunviettoon

Hei, vielä ollaan elossa ja kaikki on vihdoinkin hyvin! En vain yksinkertaisesti ole ehtinyt koneen äärelle. Valehtelematta, tämä on ehkä toinen kerta kun avaan oman läppärin muutaman viikon aikana. Sosiaalista mediaa olen ehtinyt selailla puhelimen kautta metromatkoilla ja siihen se onkin jäänyt. Mutta nyt, vihdoinkin kaikki tentit ja esseet on hoidettu ja kuusipäiväiset työviikot on ohi.

Tänään sulkiessani työpaikan oven, olin väsymyksestä huolimatta superiloinen. Vihdoinkin pääsen joulun viettoon! En ole yhtään tyytyväinen, etten ole ehtinyt osallistua ollenkaan joulun laittoon. En ole edes leiponut pipareita tänä vuonna! Onneksi mulla on ihana ystävä, joka kuuli avunhuutoni ja teki piparit puolestani.

Mä olen pahimman luokan jouluihminen. Musta Joulu on aivan ihanaa aikaa, jolloin vietetään aikaa perheen kanssa syöden herkullista ruokaa ja möllötellen. Vaikka Joulu onkin materialistista aikaa, niin itse kuitenkin nautin kun saan hemmotella läheisiäni tarkkaan harkituilla lahjoilla. Musta on ihanaa ilahduttaa ihmisiä ja meinaan aika usein mennä ihan överiksi joululahjojen suhteen. Tänäkään vuonna en ole uskaltanut katsoa tiliotetta ollenkaan. Se on kuitenkin vain rahaa ja kerran vuodessa sitä lähimmäisiään hemmottelee samalla tavallaEdellisenä viikonloppuna vietettiin pikkujouluja entisten työkavereiden kera. Pari tyttöä uupui matkasta ja vaikka heitä kaivattiinkin, niin oli meillä silti superhauskaa! Niin kuin kuvista näkyy, ruoasta ei ollut puutetta ja ai että miten namia kaikki oli. En edes muista milloin viimeksi olisin syönyt itseni noin ähkyyn (Jouluna?) ja meinattiinkin masujemme kera jäädä jumiin sohvalle. Vähän aikaa jumiteltuamme päätimme kuitenkin ryhdistäytyä ja menimme vielä parille Tampereen korkeuksiin. Uskon, että jaksoin varmaan nämä loppurutistukset monen monta kertaa paremmin kun sai pienen tyttöjen viikonlopun tuohon väliin.

Nyt nukkumaan ja huomenna on vihdoinkin se kauan odotettu päivä! Oi en melkein malta odottaa aamua ja riisipuuroa kanelin kera, joulusaunaa, joulutorttuja, paketointien rapistelua ja kaikkea muuta ihanaa huomiseen liittyvää.

Sen kummemmin ihmettelemättä, toivotan kaikille ihanaa, kaunista, herkullista Joulua kaikille! :)
Palaillaan langoille kunhan vähän on saanut lepäiltyä, nyt nukkumaan ja ansaittuja vapaapäiviä viettämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)