sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Summer so far...

Kesä meinaa viipeltää silmien ohi ja jokaiseen ihanan kesäiseen hetkeen yrittää tarttua kuin lapsi riepuun, mutta valitettavasti kaikki nuo hetket kiitävät ohi. Onneksi tulevan syksyn pimeinä iltoina voi aina muistella niitä lämpimiä hetkiä ja palata takaisin kesäiltoihin.


Tulevan syksyn iltoina tulen muistelemaan niittykukkia, joiden perässä pompimme tyttöjen kanssa nauraa hihittäen. Kun menimme yöllä hakemaan vastakoivuja emmekä meinanneet naurultamme saada yhtään koivunoksaa hakattua.

Kun toinen on poissa ja ikävä on kova, aion palata takaisin tuohon laiturille, 
takaisin tuohon auringonlaskuun ja takaisin sen tärkeimmän kainaloon.
  

 Kun omassa asunnossa pyykkivuori on katossa ja seinät kaatuvat päälle, muistelen tuota upeaa kesähuvilaa, jossa sain viettää kokonaisen viikonlopun. Kun käperryin päivällä satulahuoneeseen koirien kanssa nokosille ja kuuntelin flipper-koneen ääniä.


Kun olen lauantai-iltana nenä kiinni kirjassa, muistelen juhlia, jolloin laitoin korkkarit jalkaan ja nautin ystävien seurasta, naurusta ja ilosta, sekä syvällisistä tunteista. Kun jatkoille lähtiessä auringonlaskun säikeet olivat vielä nähtävissä, eikä takkia tarvinnut.

 

 Syödessäni opiskelijalle sopivaa budjettiruokaa yksin telkkarin äärellä, muistelen kesällä hyvässä seurassa nautittuja ruokia; purilaisia ja pizzoja, viiniä ja inkivääriolutta, jäätelöä ja lisää jäätelöä.


Onneksi kesää on vielä jäljellä ja noita muistoja ehtii tekemään lisääkin. Tavoitteena on siis hankkia niin paljon ihania kesämuistoja, että pimeästä talvesta selviää hymyssä suin; suosittelen kaikille.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)