maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pyjamahousut

Leffaillan asuna toimi viime viikolla erittäin rento kokonaisuus. Jalkaan pääsivät housut jotka ystäväni nimesi pyjamahousuiksi. Kuten olen jo maininnut, tämän kesän hittijuttu omassakin kaapissa ovat olleet ehdottomasti tällaiset rötväilyhousut. Suosittelen muuten leffateatteriinkin! Ei kiristä, eikä purista, vaikka monta tuntia istuu paikallaan.


Joku saattaa huomata kuvissa jotain uutta, nimittäin ihanan laukkuni! Äitini oli Ranskassa lomalla ja lähetin hänelle tuliaispyynnöksi ämpärilaukun. Äitini on erittäin muodikas ja tyylikäs, joten luotan hänen makuunsa täysin. Hän myös tuntee minut täydellisesti (kuten äideillä on tapana), joten Ranskan putiikeissa pyöriskellessä hän oli tyrmännyt kuulemma kymmenet ämpärilaukut, kun  eivät  olleet minun näköisiäni. Äiti oli jo itseasiassa luovuttanut laukkupyyntöni suhteen ja oli ostanut jo toiset tuliaiset minulle lohdutukseksi, kunnes sitten Nizzan LaFayettessa pari tuntia ennen lennon lähtöä tämä laukku oli tullut vastaan. Kuulemma äidn ystäväkin oli sanonut siinä vaiheessa, että siinä on nyt Kellin laukku :D

Onnekseni äiti ei ole tyytyvää sorttia, hän mieluummin jättää hankkimatta kuin ostaa "ihan hyvän". Tämä laukku on nimittäin täydellinen. Halusin ehdottomasti vähän skarpimman laukun, eli sellaisen, jolla on kova pohja ja ryhdikäs olemus. Tähän laukkuun kuuluu sekä pitkä, että lyhyt hihna, eli mukavan käytännöllinen laukku. Tykkään myös, että merkki on aito ranskalainen ja merkin laukut valmistetaan Ranskassa. Sain siis ihan aidon ranskalaisen tuliaisen!


Paita ja bleiseri Zara
Housut Mango
Ballerinat Wonders
Laukku Lancaster 


Tällä tytöllä alkoi muuten loma! Kaksi viikkoa olisi nyt rentoilua edessä ja ensi viikolla on myös miehen huiman viikon mittainen loma. Suunnitelmissa olisi mennä Tallinnaan muutamaksi päiväksi rauhoittumaan ennen syksyn kiireiden alkamista. Nyt pidetään peukut pystyssä, jotta Tallinnan sääennusteet pitäisivät paikkaansa ja ensi viikolla meitä hellisi aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)