maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kesäillan asu

Olimme tyttöjen kanssa viime keskiviikkona nauttimassa upeasta ilmasta Liuskaluodon Skifferissä. Oli ehkä ensimmäistä kertaa kunnon kesäfiilis; aurinko kuumotti olkapäitä, maisemana kaunis kesäinen kaivopuisto, lauttaretki, Helsingin Jäätelötehtaan jädet ja iltakymmenen aikaan kävelyä ilta-aurinkoisessa Helsingissä. Tuollaisina hetkinä tunnen helposti olevani onnellisimmillani.


 Toppi - Zara
Housut - Vila
Sandaalit - Mango


Päälle valikoitui oikein liehuileva kesäasu. Törmäsin näihin housuihin Vilan alennuksissa ja kun hinta oli melkein naurettava, oli pakko tarttua tilaisuuteen. Menin näillä sikäli vähän oman mukavuusalueen ulkopuolelle, kun olen aina vähän karsastanut leveitä lahkeita itselläni. Olen jostain syystä ajatellut, että ne saavat tällaisen tupin näyttämään vielä lyhyemmältä. Housut ovat kuitenkin täysin riskin arvoiset, ovat nimittäin ihan supermukavat päällä! Nämä eivät muuten ole ainoat "pyjamahousut", jotka ovat eksyneet vaatekaappiini tänä kesänä. Mangosta olen nimittäin kotiuttanut jopa kahdet, mutta mitä sitä hyvää vaihtamaan :D


Sandaalit ovat myös uusi löytö Mangon aleista. Olen jo pitkään halunnut kesäsandaaleita, mutta hankalat jalkani ovat tuottaneet aikamoisen ongelman sandaalien etsinnässä. Nyt löytyi kuitenkin täydelliset, nimittäin tuossa on niin tukeva kiinnitys, ettei kantapää pääse mihinkään eksymään.


Kesägarderoobini alkaa olla nyt aikalailla kasassa, joskin kesävaatteita ei vaan koskaan voi olla liikaa. Ne ovat vain niin ihania! Toivottavasti kesäilmat vaan jatkuisivat kauniina, jotta niitä vaatteita pääsisi käyttämäänkin..

Nyt olenkin matkalla töihin kahden lomaviikon jälkeen, onneksi on vielä kaksi viikkoa odottamassa elokuussa. Tämä loma meni nimittäin puoliksi kipeänä ja muuten vaan kotioloissa säistä johtuen. Lisäksi elokuussa poikaystävälläkin on vähän lomaa, koten saamme nauttia ihan vähän aikaa kesästä täysin rinnoin yhdessä. Kivaa kesäviikkoa sinne :)

2 kommenttia:

  1. Makeat ja aika mukavan näköset byysat! Ostin itseki ton tapaiset just Carlingsin alesta :) Ja toi sun tukka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Byysat ovat nimenomaan ihan supermukavat. Tommoset on kyl just parhaat kesäpökät :D ja kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)