lauantai 2. marraskuuta 2013

Kotikuvien päivitystä


Täällä näytin ensimmäisiä kuvia uudesta kodistani ja silloin sisustukseni oli vielä erittäin kesken. Nyt koti alkaa olemaan loppusilauksia vaille valmis. Vihdoin sain verhot ikkunoiden eteen, joten nyt ei tarvitse iltaisin mennä kyykyssä ympäri asuntoa. Heh verhot auttaa myös siihen, että voin ihan rauhassa kyylätä vastapäisen talon asukkaita itse. No ei, mutta parilla parvekkeella on ihan hurjan suloiset kissat, jotka jostain hassusta syystä alkavat aina leikkimään samaan aikaan. Mun mielestä tää on todella outoa, kissat asuvat siis ihan monta parveketta erillään toisistaan, mutta aina samaan aikaan niille tulee leikkimieli. Sen touhun katselu on kyllä parasta viihdettä :D

Ainoa mikä vielä uudesta kodista uupuvat, on taulut. Niiden kanssa pitää vielä vähän suunnitella ja miettiä, mikä olisi kivoimman näköinen, mutta eiköhän nekin ilmesty jossain vaiheessa.





Synttärihortensiani kuivui kauniisti, enkä raaskinut vielä heitää sitä pois, joten se saa vielä koristaa lipaston päällistä. Synttäriorkideani taasen on erittäin kauniina! Pienenä vinkkinä niille, jotka eivät tiedä miten orkidean saa pysymään hengissä, itse pidän sen koko ajan vedessä. Äitini lempikukka on orkidea ja hänellä ne kestävät aina erittäin kauan kauniina. Hän myös pitää orkideaa aina vedessä, joten uskon että se auttaa.


 Hih, huomaatteko jotain uutta? Vihdoin minäkin olen päässyt 2000-luvulle ja saanut litteän telkkarin! Olin tainnut valittaa vanhasta hirveästä telkkarista aika paljon poikkikselle ja perheelle, joten synttärilahjaksi sain ihanan uuden telkkarin! Olen niin innoissani aina kun katson telkkaria, ettei kuva ole rakeinen, eikä ääni kuulosta siltä kuin se tulisi ulkoavaruudesta... Aikaisempaa telkkaria en myöskään voinut laittaa lipaston päälle, koska se painoi niin hurjasti, joten sain vähän tilaakin pikkukolooni!
 

Indiskasta ostin pöydälle kauniin koristelautasen. Olen nyt pitänyt siinä kivituikkuja, mutta haluan hankkia siihen vain muutaman ison kynttilän. Ne kun ovet niin tunnelmalliset, vaikka kivituikut ovat myös olleet ihan söpöt.


Telkkarin viereen on ilmestynyt ensimmäinen "joulukoristeeni". Laitoin viinipullon korkkieni sekaan valot tuomaan vähän tunnelmaa. Näin syksyn pimeinä iltoina tarvitsee niin paljon valoa, eikä aina kuitenkaan jaksa pitää kunnon valoja päällä.


Halusin sohvalle vähän täydennystä, joten hankin H&M:stä uudet tyynynpäälliset. Kivat pellavaiset päälliset sopii tosi hyvin sohvan värin kanssa yhteen.



Keittiö ei olekaan paljoa muutoksia kokenut, joten ei siitä sen enempää. Valokin on keittiössäni aina niin huono, kun sen kohdalla ei ole ollenkaan ikkunaa, joten kuvien ottaminen on aika tuskaisaa. Muutenkin olen huomannut, että kun ikkunat ovat pohjoiseen päin ja vielä kaiken lisäksi toista taloa vastapäätä, ei omaan asuntoon valoa riitä kauaa päivästä. Aamulla herätessäni paistoi aurinko, mutta syötyäni aamupalan, ei valoisuudesta ollut enää tietoakaan :P
Ei siis muuta kuin kynttilät palamaan ja sohvannurkkaan! Miksi sitä muuten tekee hurjasti mieli suklaata, juuri kun kaikki kaupat on kiinni?

4 kommenttia:

  1. Kiitos orkidea vinkistä! Mä onnistun aina tappamaan ne,joten täytyykin kokeilla tuota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Kannattaa tosiaan kokeilla, äidilläni orkideat kestävät kauniina ihan monen monta kuukautta tuolla kikalla. Itselläni ei kerran viikossa upotus oikein onnistunut, kun ei meinannut ikinä muistaa tehdä sitä upotusta. Tää on siis hajamieliselle kasvienkastajalle kans aika hyvä! :D Pitää vaan välillä muistaa katsoa, ettei vesi on kokonaan haihtunut ;)

      Poista
  2. Kaunis lamppu tv tason päällä! Älä heitä hortensiaa pois! Minä kuivatan usein ja ne säilyvät kauniina monta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia, tykkään itsekin hirveästi tuosta lampusta :) Kiitos vinkistä, tykkään kyllä hortensiasta hirveästi tuolla tavalla ja lisäksi sillä on merkitystä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)