maanantai 28. lokakuuta 2013

Kaappieni tuoksut

Kuulun niihin ihmisiin, jotka rakastavat tuoksuja. Keittiössäni pitää aina olla basilikaa ihan vain sen tuoksun vuoksi; tuoksukynttilät palavat joka ilta olohuoneessani ja valitsen huuhteluainettakin puoli tuntia, sillä haluan haistella kaikkia purnukoita. Niin ja silloin kun muut laittavat huonetuoksuihin ehkä pari tikkua, niin minä olen laittanut kaikki tikut surutta purkkiin, eikä tuoksua ole vieläkään mielestäni tarpeeksi.
Ei siis ole varmaan yllättävää, että liinavaatekaapistani löytyy aina jokin ihanan tuoksuinen pussukka. On aivan ihanaa avata kaapin ovi, kun sisältä tuulahtaa jokin ihana tuoksu. Harvemmin tuoksut kuitenkaan tarttuvat liinavaatteisiin, joten käytän tuoksuja myös silittäessäni, jotta peitto olisi ihanan tuoksuinen yöllä. Tiedän, olen ehkä vähän hassu tämän asian kanssa.


Millefiorin tuoksutuotteet ovat varmaan monelle tuttuja, mutta itse olen tutustunut vain heidän tuoksupusseihin. Rasittavinta on mielestäni se, kun ostaa tuoksupussin eikä siitä irtoa yhtään tuoksua - tällaista ongelmaa ei Millefiorin pussien kanssa ole ollut. Mikäli niitä pitää huoneessa, niin tuoksun kyllä tuntee. Alussa tuoksu on jopa liiankin vahva, mutta onneksi se sitten lieventyy ajan kanssa. Aina mua jaksaa myös ihmetyttää, miten kauan tuo tuoksupussi kestää. En edes tiedä kuinka vanha ensimmäinen pussukkani on, sillä äitini antoi sen minulle omasta kaapistaan, ostaessaan itselleen uuden tuoksun. Se on siis kestänyt jo ainakin kolmisen vuotta ja tuoksu on edelleen huumaava. Ehdoton lempituoksuni Millefiorin tuotteissa on lime. Aivan ihanan raikas ja naisellinen tuoksu.Kuten sanottu, käytän tuoksuja myös silittäessäni. Etsin aluksi silityssuihketta eri paikoista ja lopulta löysin ihanan purnukan Laura Ashleyltä. Voih, Laura Ashleyn siivouspurnukat ovat muutenkin niin ihania ja kauniita. Mielestäni siivous on aina mielekkäämpää jos purnukatkin ovat kauniita (ja tuotteet hyväntuoksuisia). Suihkutan tätä siis aina lakanalle ennen silitystä ja silitys kuivattaa kosteuden ja saa tuoksun tarttumaan kankaaseen. Tuoksu kestää oikeasti aivan ihanasti lakanassa vähän kauemminkin. Kannattaa tietysti muistaa, ettei nukkumaan mentäessä halua välttämättä sitä ihan vahvinta tuoksua nenään, joten suihkuttamista voi vähän säädellä oman herkkyyden mukaan. En itse esimerkiksi suihkuta tuoksua ollenkaan tyynyliinoihin, jottei tuoksu ole ihan suoraan nenässä, etenkin kun tykkään nukukua mahallani. Muuten mua ei tuoksut hirveästi häiritse, päinvastoin, jokin ihana kukkakedon tuoksu on vaan rauhoittavaa. Tämä Laura Ashleyn suihke tuoksuu nimenomaan kesäiseltä kukkakedolta :)


Ajattelin siis jakaa pari omaa vinkkiä, mikäli siellä ruudun toisella puolella olisi muitakin tuoksuja rakastavia. En tosiaan ole varmaan ihan normaali tuoksujuttujeni kanssa, mutta mielestäni esimerkiksi siivous olisi miljoona kertaa tylsempää tuoksuttomien tuotteiden kanssa. Ei sillä, että tuoksut tekevät siivoamisesta mukavaa, mutta kyllä se ainakin vähän helpottaa ;)

Nyt takaisin opiskelujen pariin, voisipa joululoma alkaa jo! Laitoin muuten ensimmäiset jouluvalot tänään, vaikka enemmän koen ne syysvaloina. Tähän aikaan vuodesta on kuitenkin ihanan tunnelmallista laittaa kaiken maailman valoja ja kynttilöitä palamaan.  Instagramia seuraavat tietävätkin jo mistä puhun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)