keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tallinnan matkustusasua

Kerroinkin viime postauksessa, että käytiin pikalomalla Tallinnassa moikkaamassa mun kummityttöä, joka täyttää jo 3! Kauhistus kuinka aika rientää! Teki kyllä ihmeitä ihan vain olla päivä poissa arjesta.


Näkymät hotellimme ikkunasta olivat aika ihanat. Tallinna on kyllä todella kaunis kaupunki ja sinne on aina ihanaa palata. Te ette välttämättä tiedäkään, mutta Tallinna on synnyinkaupunkini ja olen asunutkin siellä kuusi ensimmäistä elinvuottani. Tallinna on siis minulle kuin toinen koti ja siellä käyminen on erittäin virkistävää.Voi kun saisi aina otettua asukuvat näin ihanassa ympäristössä. Tallinnasta löysin muuten Zaran aleista tuollaisen ihanan huivin ja kun hintalappu näytti alle 10€, niin paljoa ei tarvinnu miettiä. Oon jo pidemmän aikaan halunnu tollasen paksun pehmeän ja ison huivin ja toi oli aika kivassa värissäkin.


Kuvissa näkee tuota uutta hiusväriäkin vähän paremmin. Eli aika vaaleaksi meni, mutta vielä ei ole ainakaan ruvennut kaduttamaan! Jotenkin tosi virkistävää ja vitsi että tykkään tuosta leikkauksestakin! Suosittelen muuten lämpimästi käymään kampaajalla Tallinnassa. Voin nimittäin kertoa, että maksoin hiusten raidoista, leikkauksesta ja pesusta alle 40€. Helsingissä saa maksaa helposti kolminumeroisen luvun samanlaisesta hoidosta. En siis mene vannomaan, että Tallinnassa kaikkialla maksaa noin vähän, olen aina käynyt vain yhdessä tietyssä kampaamossa. Sen voin melkein kuitenkin taata, että ainakin puolet vähemmän maksaa varmasti kalliimmatkin paikat Tallinnassa, kuin täällä Helsingissä.

Paita - Zara
Bleiseri - Zara
Saappaat - Benetton
Huivi - Zara

Voi kun pääsisi vähän kauemmaskin kuin Tallinnaan.. Hirveä matkakuume! Toivottavasti kesällä pääsisi jonnekin.. Nyt rupeaa punainen lanka katkeamaan, palaillaan siis taas pian! :)

6 kommenttia:

 1. Osaatko puhua viroa? :)

  VastaaPoista
 2. Kysyin aiemmassa kysymyksessä, että osaatko puhua viroa - mutta jatkan vielä yhdellä kysymyksellä liittyen taustaasi. Ovatko molemmat vanhempasi virolaisia vai ainoastaan toinen vai miten ja miksi päätitte muuttaa Suomeen? :) Ei tietenkään pakko vastata jos ei halua, mutta kiinnostaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäni on suomalainen ja äitini on eestiläinen. Muutimme äitini kanssa suomeen isän luokse, kun olin 6 :)

   Poista
 3. Tallinnassa on kyllä kaunista! Tosi nätti tuo Zaran huivikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onneksi siellä on säilynyt se vanha kaupunki :) Ja kiitos! Huivi on ollut kyllä erittäin ahkerassa käytössä! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)