maanantai 26. marraskuuta 2012

Päivän asu

Tässä asussa ajattelin lähteä töihin ja kiertelemään kaupungille. Mulla on pakkomielle eräästä hameesta ja mun on pakko saada se hame. Oon nyt metsästelly sitä erinäisitä liikkeistä ja ahdistellu myyjiä menemällä parin päivän välein kyselemässä josko kuormassa ois tullu haluamaani hametta.Vielä mä sen saan!

 

Nyt oon käyttänyt tota Mulberryn villahuivia niin ahkeraan, että Tamara on jäänyt vähemmälle käytölle. Ihan jos senkin takia, ettei se lämmitä niin hyvin :( Nyt kuitenkin kun kietaisin sen taas kaulaani parin kuukauden tauon jälkeen, niin heräsi niin suuri rakkaus taas tuota huivia kohtaan. Se on vaan niin tolkuttoman kaunis. Onneksi ostin sen muuten ennen näitä hinnankorotuksia! En nimittäin usko, että olisin ehkä lähtenyt 200€ pulittamaan tuosta huivista..

Paita - H&M
Farkut - Bershka
Huivi - Mulberry
Laukku - LV
Saappaat - United Colours of Benetton

Ps. Seinässäni ei ole tahraa, jos sitä mietitte. Siinä on oikeasti peilini paikka, mutta se on ainoa valoisa paikka huoneessani, joten peili tulee aina asukuvien ajaksi väliaikaisesti pois. Joten tuo tahralta näyttävä juttu on oikeasti taulukoukku :D Pitää ehkä yrittää saada aseteltua päätä paremmin, niin että tuo peittyisi vähän. Että rasittaa tämä talven pimeys.

Hyvää alkavaa viikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki tykkään siitä hurjan paljon :)

   Poista
 2. Kiva asu! :) Mikä hame on kyseessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eräs Mangon hame, toivottavasti saisin sen viel käsiini! :)

   Poista
 3. Täälläkin etsitään yhtä tiettyä Mangon hametta! Tsemppiä yritykseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Etsitäänköhän me samaa hametta :D onnea sullekin!

   Poista

Kiitos kommentista! :)