sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Arkipäivän brunssi

Keskiviikkona oli ihanan rento päivä kaverini kanssa. Aloitimme aamun (tai päivän, kun joku nukkumatti ei päässyt sängystä ylös hirveän aikaisin) brunssilla. Olimme molemmat opiskelijabudjetilla liikenteessä, joten edellisenä iltana viestittelimme ahkerasti miettien, mitä kummankin jääkaapista löytyi. Lopputulos oli aika mahtava brunssi! Kyseisen kaverin kanssa olemme myös harrastaneet ruokavaihtoa, mitä suosittelen lämpimästi kaikille opiskelijoille! Kaikki varmaan tietää sen miten tekee aina ruokaa ison kasan ja sitten sitä syödään koko viikko pitkin hampain. Noh, me olemme tehneet niin, että kumpikin tuo toiselle omaa ruokaansa, niin saa vähän vaihtelua; erittäin kätevää!Metrossa matkalla kaverini luokse satuin katsomaan sähköpostiani; sinne oli tullut ilmoitus että kevään viimeisestä tentistäni oli tullut 3. Tämä tarkoittaa siis sitä, että minusta tulee kandi! Brunssi kääntyikin siis jopa pieneksi juhlinnaksi! Monta kiloa tippui harteila, olen nimittäin stressannut kyseistä tenttiä ihan hurjasti. Meillä on vielä tutkintosuunnitelma muuttunut pari vuotta sitten, eli jos en nyt olisi saanut kandia kasaan, olisin syksyllä joutunut aloittamaan kandin opinnot uudestaan uuden suunnitelman mukaisesti. Neljä vuotta olen kandin opintojen kanssa taistellut, joten uudestaan aloittaminen ei tosiaankaan innostanut.
Brunssi meni rennosti jutellen pojista, koulusta ja selaillen naistenlehtiä. Koska molemmilla oli koko päivä ihan tyhjää, päätimme ottaa suunnaksi vielä keskustan. Ei suunnitelmaa, eikä suuntaa. Astuimme junasta ulos ja mietimme, mihis sitten? Päädyimme kahvittelemaan Starbucksiin ja kiertelemään kauppoja. Kotiin päästyäni otin nokoset ja jatkoin päivän linjaa sohvalla. Ei mikään hassumpi tapa aloittaa kesäloma!


Yritimme kaverini kanssa myös kehitellä jotain harrastusta keväälle, on nimittäin tämä opiskelemattomuus jotenkin todella turhauttavaa. Tämä varmasti kuulostaa oudolta niille, jotka vielä pakertavat koulutöiden lomassa, mutta itselleni tämä tekemättömyys on oikeasti vaikeaa! Ei vain ole tottunut siihen, ettei ole koko ajan takaraivossa sanat "nyt pitäisi lukea". Haluaisin aloittaa jonkun urheilullisen harrastuksen, joka ei maksaisi maltaita, eikä olisi kiinni tietystä tunnista tiettynä päivänä. Lenkkeily ei tule kysymykseen, vaikka vähän ajatuksella leikimmekin. Voin pohjustaa tätä sillä, että höynäytin poikaystävää aprillipäivänä sanoen ottavani osaa Naisten Kymppiin toukokuussa, eikä hän uskonut pilaani hetkeäkään. Voi siis sanoa, ettei juokseminen ole ihan mua varten, meinaan saada sydänkohtauksen jo ihan vain bussille juoksemisesta... Vinkkejä hyviä harrastuksia varten voi siis laittaa, ottaisin niitä mielelläni vastaan! Itsellä kuin lyö pelkkää tyhjää..

Ihanaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen brunssi ollut teillä!<3 Ja onnea superisti tosta tenttituloksesta, ja tulevasta kandista, mä niiiin tiesin että hoidat homman kotiin! ;) Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen!<3 Heh kiljahdin melkein metrossakin ku en kyl todellakaan odottanu noin hyvää tulosta! Mut huh nyt on hyvä fiilis :)

   Poista
 2. Nam, näyttääpä herkulliselta! Hyviä ja ihanan värikkäitä kuvia, onnea kandin saavuttamisesta myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi herkullinen brunssi! Oltiin ihan ähkyinä sen jälkeen ;) Ja kiitos Zandra hurjasti :))

   Poista
 3. Oi mitä herkkuja, näyttää niin ihanalta tuo teidän brunssinne!

  Suuret onnittelut kandista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari onnitteluista :)) Brunssi oli kyllä täydellisen onnistunut :)

   Poista
 4. Onnea kandista, ihan huippua! :) Ja nam mitä herkkuja, kuola valuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! :)) Ja jooo pitää ottaa nää kotitekoiset brunssit tavaksi ;)

   Poista
 5. Hei Kellyseni! Nyt näyttää todella hyvältä :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emminen! Eikös näytäkin ;) Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)))

   Poista
 6. mmm m. näyttääpäs herkulta !! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)