lauantai 4. tammikuuta 2014

Minun 2013

2013 on nyt pulkassa ja uusi vuosi on lähtenyt aika railakkaasti käyntiin. Vietimme uutta vuotta muutamien ystävien kanssa ensin ravintolassa ja sitten jatkopippaloissa. Töitä on edelleen ollut erittäin paljon, mutta onneksi pian helpottaa, kun huomenna suuntaamme äidin kanssa ansaitulle lomalla Playa del Inglesiin. Tarkoituksena ei ole tehdä muuta kuin ottaa aurinkoa ja laiskotella. Niin ja syödä hyvin. 

Monista blogeista olen lukenut yhteenvetoja edellisestä vuodesta ja halusin itsekin vähän käydä läpi mitä omaan vuoteeni kuului. Missään nimessä jännä vuosi mulla ei ollut, mutta ihan mielenkiintoista kuitenkin vähän muistella mitä sitä on tullut tehtyä. Tässä siis omat vastaukseni vuodesta 2013. 

 
1. Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana?
Olen muutaman ystävän saanut lisää.

2. Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt?

Ryhdyin kasvissyöjäksi! Muuten olen ollut aika tylsä, ei ainakaan tule mieleen mitään erikoista..

3. Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta?

Parhaimmat muistot kuuluu varmaan kesäiltoihin, kun muutamat kerrat istuttiin ulkona ja nautittiin ilmasta ja ihmisistä. Visiitti ihanien työkavereiden kanssa Haikon kartanossa on jäänyt myös mieleen aivan ihanan rentouttavana päivänä.

4. Oletko riitaantunut kenenkään ystäväsi kanssa kuluneen vuoden aikana?
En ole.5. Oletko muuttunut viimeisen vuoden aikana?
Olen parantanut omaa tahtoani mielestäni. Olen yrittänyt opetella sitä, etten miellyttäisi aina muita, vaan tekisin juuri niinkuin itsestä tuntuu hyvältä ja olen siinä onnistunut mielestäni aika hyvin. Aikaisemmin saattoi mennä jonnekin klubeille yömyöhään, koska ei halunnut pahoittaa kavereiden mieltä, mutta nykyään lähden ulos, jos siltä tuntuu. Heh, olen muuttunut myös aikamoiseksi kotitontuksi, kun oma sohva kuulostaa joka ilta miellyttävämmältä kuin mikään muu. 
Iän myötä muutun myös vuosi vuodelta voimakastahtoisemmaksi, enkä kaihda sanoa mitä mieltä itse olen asoista. Nuorempana en ehkä uskaltanut tai viitsinyt olla ketään tai mitään vastaan, koska en pidä riitatilanteista. Nykyään olen kuitenkin oppinut, ettei elämässä saa mitään ellei ole valmis taistelemaan itse sen puolesta.

6. Kuka oli paras uusi tuttavuus?
Työporukan muuttuessa olin ihan varma, etten enää viihdy työpaikassani, mutta eräs ihana tyttö on varmaan ainoa syy minkä takia olen siellä jaksanut kaikista muutoksista huolimatta olla. Kiitos siis ihana Hoopo siitä<3

7. Synnyttikö kukaan läheisesi?

Kyllä! Entinen työkaverini sai supersuloisen pienen tytön! Oli ihana olla koko kevät ja kesä mukana seuraamassa raskautta, järkkäämässä pinkkejä babyshowereita ja jännittää synnytyspäivää. Loppupeleissä pieni prinsessa syntyi ihan lähellä omia synttäreitäni! :)

 
8. Kuoliko kukaan läheisesi? 
Ei onneksi.

9. Missä maissa kävit?

Aika tylsää, mutta kävin vain Eestissä. Tänä vuonna toivottavasti asia korjataan ja haluan matkustella viime vuodenkin edestä! Huomenna starttaa! ;)

10. Mitä haluaisit vuodelta 2014 sellaista, joka ei onnistunut vuonna 2013?

Haluaisin vihdoin valmistua kandidaatiksi, haluaisin selvittää mitä haluan elämälläni tehdä tulevaisuudessa ja lähteä kunnolla unelmiani tavoittelemaan. Niin tosiaan, kunhan ne unelmat ensin selviäisivät ;) Haluaisin myös matkustella paljon enemmän.

11. Mikä päivämäärä säilyy muistissasi vuodelta 2013?

Valitettavasti nyt ei tule mieleen yhtään päivämäärää.. Tai no perus syntymäpäivä 7.10 ja Joulu :D

12. Vuoden suurin saavutuksesi?

Pääsin kaikista syksyn tenteistä hyvillä arvosanoilla läpi! Jee! Keväällä olin niin hurjan laiska, että tää on kyllä tosiaan saavutus.

 
13. ...ja suurin epäonnistuminen? 

Varmaankin se erittäin laiska kevät..

14. Kärsitkö vammoista?

En ainakaan fyysisistä.

15. Mikä oli paras asia, jonka ostit?
Mulberryn Alexa :) Paljoa muuta ei sitten sen ansiosta osteltukaan..

16. Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta?

Poikaystäväni, joka aina jaksaa kannustaa mua silloinkin, kun itsellä ei ole minkäänlaista uskoa minkäänlaiseen tulevaisuuteen. Myös perhe, joka auttaa aina kiperissä tilanteissa. Parempia läheisiä ei ihmisellä voi olla :)

17. Kenen käyttäytyminen aiheutti ahdistusta?

Omani suurimmaksi osaksi välillä, kun stressailin liikaa asioista, joita ei tarvitsisi stressata. Pitäisi vain yrittää opetella sitä, että asiat vaan menee omalla painollaan.


18. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi?

Olisin varmaan aika rikas, jos rahaa menisi johonkin enemmän kuin vuokraan; se syö kutenkin suurimman osan rahasta joka kuukausi.

19. Mistä innostuit eniten?

Voi ei, mul on oikeasti ollu aika masentava vuosi, kun mulla ei tuu mitään mieleen... No olin erittäin innoissani työkaverini babyshowereista ja Joulu on myös aina iloista aikaa. :)

20. Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko onnellisempi vai surullisempi?

 Vaikka vuoteni kuulostaakin aika masentavalta, niin olen kuitenkin nyt onnellisempi. Olen saanut vuoden aikana paljon apua erääseen vaivaani, joka on vaivannut jo monta vuotta. Lisäksi olemme poikaystäväni kanssa tottuneet jo erittäin hyvin etäsuhteeseen, joten enää ei ole jännitystä senkään suhteen. Sain oman pienen kolonkin, jossa oleskella ihan rauhassa ja nautin siitä erittäin suuresti.


21. Lihavampi vai laihempi?
Samoissa ollaan aikalailla suurista lihotusyrityksistä huolimatta.. Ehkä 2014 olisi kuntoilun vuosi?

22. Rikkaampi vai köyhempi?

Köyhempi valitettavasti..

 

23. Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän?
Olisin kai voinut olla sosiaalisempi ja käydä enemmän ulkona, olin nimittäin aika kotihiiri tän edellisen vuoden. Mulla on kuitenkin ollut myös aika työntäyteinen vuosi, joten suurimmaksi osaksi päivän päätteeksi olen ollut ihan naattina. Ehkä tänä vuonna pitää yrittää tasapainottaa vapaa-aikaa ja työtä paremmin.   

24. ...entä vähemmän?
Töitä. Toisaalta raha oli tarpeen, mutta toisaalta olisin voinut tehdä vähemmän töitä ja ottaa mieluummin ne kelan tuet.

25. Miten aiot viettää joulun?
Joulu tuli ja meni, sen vietin leppoisasti poikaystävän ja perheeni kanssa :)

26. Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit?
Aika vähän tänä vuonna ehdin seuraamaan mitään sarjoja, telkkarista tuli aikalailla katsottua Geordie Shorea ja Poliiseja :D Kummatkin erittäin mieluisia!


27. Mikä oli paras lukemasi kirja?
En (ylläri) ehtinyt kirjojakaan paljoa lukemaan, joten lueskelin vain hömppäkirjoja. Lauren Weisbergerin kirjoista pidän paljon. Ne ovat ihan parhaita rentoutumiskirjoja.

28. ...entä musiikillinen löytö?

Kuuntelen suurimmaksi osaksi vain kappaleita, en niinkään bändejä. Eniten mieleen on kuitenkin jäänyt the Passenger, miehellä on ihana ääni ja biisit juuri sellaisia mun tyylisiä.
 
29. Mitä teit syntymäpäivänäsi?

Olimme ensin vanhempieni luona syömässä kakkua ja myöhemmin illalla poikkikseni vei mut syömään Harc Rock Caféseen. Tai tuo oli oikeastaan edellinen päivä. Oikeana syntymäpäivänäni olin töissä.

30. Mikä tai kuka sai sinut pysymään järjissäsi?

Ehdottomasti poikaystäväni, hän näkee minusta heti, jos jotain on vialla ja tietää tarkkaan miten mut saa paremmalle tuulelle. 

Nyt lähden nukkumaan, nimittäin huomenna on herätys neljältä ja sitten käykin matka etelään! Ah, tätä tarvitsen erittäin paljon, toivottavasti takaisin viikon päästä palaa erittäin levännyt ja ruskettunut tyttö :) Ihanaa vuoden ensimmäistä viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa, Kelli! :) Nauti auringosta ja lämmöstä meidän kylmään Suomeen jäävienkin puolesta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Zandra! Ehdottomasti aion nauttia täysin rinnoin ja unohtaa tän synkkyyden kokonaan! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)