perjantai 24. tammikuuta 2014

Kanarian shoppailut

Lupasin näyttää teille mitä toin Kanarialta mukaani ja pimeyttä uhmaten otin tänään muutamat kuvat ostoksistani. Pahoittelen tosiaan kuvien laatua, mutta ei mahda mitään..


Mangosta löytyi todella ihana kesäinen mekko pilkkahintaan. Mekko ei pääse oikeuksiinsa kuvassa (niinkuin ei mitkään vaatteet..), sillä se on upeimman näköinen, kun sen ympärillä on ohut vyö ja se laskeutuu kauniisti. En malta odottaa, että kesällä pääsisi käyttämään mekkoa jossain juhlissa ruskettuneena :)



Massimo Duttilta löytyi parikin juttua. Harmikseni, he eivät olleet ehtineet laittaa kevättä kokonaan esille, eikä aleista löytynyt mun kokoa ollenkaan. Ne jutut mitä löysin olivat kuitenkin ihan superihania löytöjä. Kunpa pääsisi Massimo Duttille mahdollisimman pian uudestaan!



Leen kauluspaita on ehdottomasti yksi lemppareimmista ostoksistani matkalla. Niin rento ja menee ihan kaiken kanssa.


Massimo Duttin toinen ostokseni oli rento, ihanan tuntuinen paita. Ralph Laurenin neuleen esittelinkin jo asussa ja se on viime päivinä ollut melkeinpä liimattuna muhun. Se on niin ihanan lämmin!


Yhdet kengätkin tuli ostettua, Hilfigerin ballerinat ovat täydellisen väriset! Nyt kun jouduin heittämään kaikki ballerinani pois, niin toivon, että nämä olisivat laadukkaammat ja kestäisivät vähän enemmän aikaa.


Tax Freestä en ostanut muuta kuin tämän superherkullisen värisen huulikiillon Chanelilta. Olen halunnut jo vähän aikaa huulikiiltoa, jossa olisi ihan ripaus glitteriäkin ja tämä oli ihan superkaunis ja sopii hyvin iltamenoihin. 

Opin lakat olivat naurettavassa alennuksessa Kanarialla, parhaat oli tietenkin noukittu jo päältä pois, mutta nämä nappasin mukaani. Tein jo yhtenä iltana näistä lakkauksen ja tuli aika kivanäköinen kun vaaleanpunaisen päällä oli ripaus vaaleaa glitteriä :)

Tällaisia juttuja tuli Kanarialta ostettua ja kaikki jutut ovat hyvin tarpeelliset ja sellaiset mitä tiedän, että tulen käyttämään. Nyt lähden viettämään ihanaa iltaa rakkaiden ystävien kanssa, ihanaa viikonloppua muillekin! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ! Etenkin nuo Hilfigerin balleriinat :) todella kauniit !

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)