keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäisiä uutuuksia

Olen tässä viime aikoina tutkaillut vähän kesävarastoani ja huomannut, että sieltä puuttuu yhtä sun toista haluamaani tarvitsemaani kesävaatetta. Joitain juttuja olenkin jo ostellut, mutta jotain pitäisi vielä löytää. Yksi vaate, minkä ehdottomasti tarvitsisin olisi kirkkaanpunainen toppi. Olen etsinyt joka puolelta ja kysynyt jopa myyjiltäkin apua (Zaran myyjien käsitys kirkkaanpunaisesta oli oranssi ja pinkki. Yritin selittää, että eikun punainen, niin katsoivat minua niinkuin minä olin se värisokea. Toisaalta sieltä lähtiessä mietin, että mitä jos olenkin värisokea ja ne vaatteet olivatkin punaisia :D), mutta mistään ei tunnun löytyvän punaista paitaa. Käsittääkseni punainen oli tämän kesän muotiväri, mutta kaupat ovat pullollaan vain oranssia.

Punaisesta puheen ollen, jotain punaista olen kyllä ehtinyt hankkimaan.


- Vadelmanpunaisen topin löysin Zarasta ja vaikka alkuun vierastinkin röyhelöhihoja, niin lopulta kävin kuitenkin hakemassa topin. Onneksi kävin, nimittäin toppi on mun mielestä
 ihanan raikas ja kesäinen!
- Mangolta tilasin pari puuvillaista perusteepparia, jotka on superhelppo heittää 
päälle vaatekriisin iskiessä.
- Shortsivalikoimani on tällä hetkellä aika mitätön, joten kun kaverini tilasi itselleen vääränkokoiset shortsit, käytin tilaisuutta hyväksi ja otin shortsit omaan talteen. Shortsit ovat Mangon ja olivat erittäin huokean hintaiset, vaikka materiaalissa on pellavaakin! (mm. Näiden seuraksi haluaisin sen kirkkaanpunaisen topin!)
- Ostokseni on näköjään tällä kertaa aika rajoittuneita Mangoon, nimittäin alimmat valkoiset housut ovat myös kyseiseltä merkiltä. Olen halunnut valkoisia housuja kesäksi jo pitkään ja kokeillut kaikkia eri malleja, mutta en ole löytänyt oikein imartelevia yksilöitä. Valkoiset housut eivät nimittäin tunnetusti ole hirveän anteeksiantavat.
 Näistä tykkäsin, sillä ne istuvat hyvin olematta kuitenkaan supertiukat.



- Zarasta ostin elämäni ensimmäisen statementkorun. Olen aikaisemmin ollut vähän skeptinen näiden suhteen, mutta nähdessäni kuinka hyvin kaikki bloggaajat onnistuvat yhdistämään  niitä arkiseenkin käyttöön, oli mun pakko saada omanikin. Tämä Zaran yksilö oli mun mielestä aika hyvä harjoittelukappale statementkorujen maailmaan. Olen nimittäin mallaillut sitä jo monien asujen kanssa ja se tuntuu käyvän ihan kaiken kanssa.
- Olen halunnut myös kokeilla sopisko mulle punaiset huulet ollenkaan, joten kauppareissulla nappasin mukaani tällaisen Lumenen huulipunan. Hyvänä bloggaajana en tietenkään muistanut kuvata puikon väriä, mutta se on aika sellainen pinkki. Melkein jopa tuon vadelmanpunaisen topin värinen. Olen kyllä tykännyt näistä punahuulista, joten seuraavaksi voisinkin panostaa vähän laadukkaampaan huulipunaan :)



Sellaisia kesäostoksia siis tällä kertaa. Täytyy kyllä myöntää, että mulle on kahdeltakin eri taholta tulossa pakettia, joten eivät nämä kesäostokset ihan tähän jääneet ;) Palataan niihin muihin sitten myöhemmin. Ihanaa, kun on niin ihanat ilmat, että voi tosiaan toteuttaa näitä shortsiasuja! :)

6 kommenttia:

  1. Ihanan värinen tuo punainen paita! <3 Kesälle ihan nappivalinta :)

    Place for Dreams

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Celina, se on kyl herkullisen värinen :)

      Poista
  2. Ihania kesäjuttuja! Noita Mangon shortseja olen itsekin kuolaillut... Harmi, ettei täältä enää Mangoa löydy ja kaikki on nettikaupasta tilattuna kalliimpaa kuin Suomessa :/ Pöh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höööh :( Hassua, ettei siellä ole ollenkaan Mangoa :o Sun pitää sit varmaan tilata vaan suoraan tänne suomeen, niin saisit sitte ku tulisit käymään :)

      Poista
  3. Tuo koru on kai oikeasti tarkoitettu hiuspannaksi, mitä nyt nettisivuihin on uskominen! Mutta väliäkös sillä miksi se on tarkoitettu, sillä sopii koruksi mielestäni oikein loistavasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hoksasin itseasiassa itekin kun vähän mietin tota kumiremmiä, mutta en kyl tiedä miten toi päässä menis kun olis varmaan aika epämukava :O No mutta jokatapauksessa, kaulassa se menee mun mielestä ihan hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)