sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Asu 28/06/13

Nyt tulisi asukuvia viime perjantailta, kun kävin kaupungilla hoitelemassa vähän asioita. Piti muunmuassa ostaa ihanalle kummitytölleni tuliaisia :) Lauantaina lähdettiin sitten äitini kanssa aamulla Tallinnan suuntaan viettämään tyttöjen viikonloppu. Illalla oli äitini ystävän syntymäpäiväjuhlat ja oli superhauskaa viettää eestiläisiä synttäreitä. Eestissä juhlitaan nimittäin aika eri tavalla kun Suomessa, ihmiset ovat niin rentoja ja hauskoja ja tuntemattomillekin tullaan juttelemaan. Juhlissa oli hyvää ruokaa ja juomaa, livemusiikkia ja paljon tanssimista, sekä ihana tunnelma.
Ärsytti muuten ihan suunnattomasti, etten saanut nettiyhteyttä kertaakaan viikonlopun aikana! En voinut laittaa yhtään kuvaa Instaan. Huomasi, että miten koukuttava se Instagaram oikeasti onkaan, kun aina kivassa tilanteessa rupesin automaattisesti kaivamaan kännykkää laukusta, kunnes muistin, etten saa sitä laitettua. Tuntui ihan tyhmältä, ettei voinut jakaa kaikkia ihania kuvia muiden kanssa :P Kaikkeen sitä nykyään koukuttuu..

Paita, shortsit, bleiseri - Mango
Laukku - LV
Ballerinat - Michael Kors

Aikaisemmin esittelemäni shortsit ovat olleet ahkerassa käytössä. Pelkäsin aluksi, että shortseja olisi vaikea yhdistää, mutta mitä vielä. Olen eniten tykännyt pysyttäytyä samassa värimaailmassa shortsien kanssa - kuten tässä asussa - mutta voin kuitenkin erittäin hyvin kuvitella shortsien seuraksi jonkun värikkäänkin topin :)
Heh, naureskelin nämä kuvat nähtyäni, että näköjään tällä kertaa poikaystäväni koki, että olisi parasta laittaa naamaraja kuviin. Suurin osa kuvista oli otettu kokonaan ilman naamaa! Toisaalta jotkin kuvat olivat taasen vain mun naamasta. Mietiskelinkin tätä postausta tehdessä, että olikohan tarkoitus, että mun pitäis jotenkin yhdistellä näitä kuvia niinkuin palapeliä :D

Asu oli ainakin itselleni erittäin mieluinen ja mukavakin. Uskoisin, että nämä shortsit pääsevät päälle vielä monen monta kertaa tänä kesänä.
Tallinnassa tein muuten "pienimuotoisen" impulssiostoksen.. Instagramia seuraavat ovatkin jo saaneet pientä vinkkiä ostoksestani, mutta tännekin tulee varmasti pian kuvia ;)

PS! Huutonetissäni on nyt myynnissä vanha läppärini. Kyseessä on siis Macbook Pro 13'', vuodelta 2010. Mikäli siis tarvitset tietokonetta, käy katsastamassa! Itse hankin juuri aivan ihanan pienen Macbook Airin, sillä tuo isompi on ollut omaan käyttööni vähän turhan iso :)  

2 kommenttia:

  1. Ihanan klassinen kokonaisuus :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)