maanantai 17. kesäkuuta 2013

Instailut

Instakuvien jakamisesta on vähän aikaa, joten aika taas katsoa, mitä oon viime aikoina puuhaillut. Nyt tenttien aikaan, kun blogia ei ole aikaa päivittää hirveän usein, niin parhaiten mun tekemisiä seuraa tosiaan Instan puolella @kellikor :)


1. Treffi-ilta Sushibar + Winessa, ooomnomnom

2. Mun yrttiset! Olin aika ylpeä itsestäni, et sain ihan itse yrtit kasvamaan :)

3. Pentikillä oli ihanat kuppikakkutarjoilut ja ne oli ihan supersöpöjä!

4. Tätä tää mun ihana kesäloma on -.-

5. Erään aamun ihana marjainen aamupala, nams :)

6. Autossa oli hyvää aikaa ottaa kuvia omasta häälookista :P

7. K<3V

8. Poikaystävä oli tehnyt ihan superhyvää ruokaa ja itse katoin pöydän. Mielestäni arjessakin on ihanaa välillä kattaa pöytä nätiksi ja juoda vaikka sitä mehua viinilaseista ;)

9. Parin tunnin etsimisen ja monien hyttystenpuremien jälkeen sain vihdoin ja viimein itselleni kieloja. Huh, mikä homma!


1. Ripisienlaiton jälkeen piti tietenkin esitellä vähän räpsyjään ;)

2. Tein banaanilettuja ensimmäistä kertaa ja vaikka suurin osa epäonnistuikin, 
niin parista tuli aika nättejä :) Hyvältä maistuivat!

3. Hih, eteläparvekkeen hyvät puolet, opiskelua ja auringonottoa :P

4. Öh... taas kerran Sushibar + Wine..

5. Yksi päivä menin kirjastosta melkein suoraan töihin, 
joten koin tarvitsevani pienen "minä"-hetken :P

6. Otimme aurinkoa kavereiden kesken Uspenskin katedraalin viereisellä mäellä ja 
siellä oli ihanaa katsella Helsinkiä. Tuolla mäellä istuskellessa koin ihan suunnatonta 
rakkautta kotikaupunkiani kohtaan<3

7. Viime sunnuntaina vietettiin aikaa Aurinkolahdessa ja sielläkin on ihan superihanaa istuskella, kun takana on metsä ja edessä on meri ja vieressä on ranta. Niin ihana paikka.

8. Siellä syötiin perinteinen kombo: lohikeitto, pannari ja kahvia. Omnomnom.

9. Jaaa sitten taas opiskelua. Kaisatalossa on tuollainen paikka, missä on ihan järkkymukavat nahkatuolit, jotka on varmaan juuri suunniteltu lukemista varten, koska niissä voi nojailla vapaasti, mutta niskalle on hyvä paikka ja voi vaan lukea tosi mukavasti (eikä rupea yhtään nukuttamaan missään vaiheessa kröhöm). Siellä on myös kivat näkymät, joita voi katsella tylsinä hetkinä :)


1. Olivialehti kolahti postiluukusta! 

2. Katkarapupiirakasta piti ottaa kuva ennen uuniin menoa,
 se oli nimittäin niin ihanan värikäs :)

3. Tottakai piirakasta piti ottaa kuva vielä sen tultua uunistakin :D

4. Hih, kerrankin treffi-ilta, jolloin ei menty sushille! Syötiin kotona ja päätettiin syödä jälkkäri Tennarissa ennen leffan alkua. Naurettiin poikkiksen kanssa, kuinka "terveellinen" tää jäätelövaihtoehto on, etenkin sitten kun laittanu kaiken maailman suklaanapit
 ja kunnon kinusikastikkeet tonne sekaan :D

5. Aleostoksia! Mun mielestä parhaat jutut, mitä aleista saa on tommoset tarpeelliset jutut. Tällä kertaa lähti mukaan kolmet rintaliivit ja vähän Diorin meikkejä. 

6. Eilen jouduin olemaan töissä, joten päätin hemmotella itseäni vähän marjoilla.

Nyt mulla alkoikin tarvittu loma töistä, joten kaksi viikkoa ei sinne tarvitse mennä, mutta opiskelut jatkuvat kuitenkin! Onneksi loppuviikosta pääsen kuitenkin vaihtamaan lukupaikkaani supisuomalaiseen ympäristöön, eli keski-Suomeen. Vietän siellä sekä Juhannusta, että serkkuni rippijuhlia. Ihanaa päästä sukulaisiin pitkästä aikaa ja viettämään kunnon suomalaista Juhannusta. Käymme aina kaatamassa pari koivua oven eteen ja grillaamme ja saunomme ja usein menee myöhään yöhön rannalla istuskellessa tulen äärellä. Yleensä pukeudun kyllä kaulasta varpaisiin asti kunnon collegevaatteisiin Juhannuksena, sillä meidän maalla on ihan hurjasti kämäräisiä ja etenkin paarmoja! Hyi kauhistus, että mä vihaan niitä verenimijöitä. No mutta kunnon myrkyt vaan päälle, niin niillä pärjää :D En malttaisi odottaa, harmittaa vaan kun pitää sielläkin lukea.. Toisaalta, jos kesällä pitää lukea, niin ei mua ainakaan haittaa, että se on ihanassa Suomen kesäympäristössä järven rannalla ;)

Kivaa viikon alkua!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)