sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Treffi-illan asua

Viime viikolla kävimme vähän treffailemassa poikaystäväni kanssa. Rakastan sushia yli kaiken, joten parempi puoliskoni vei mut Sushibar + Wineen. Suosittelen paikkaa lämpimästi, sillä ravintolan ruoka on aina erittäin herkullista ja palvelu ystävällistä. Ravintola on myös sisustettu vain Marimekon tuotteilla, mikä vain lisää ravintolan viihtyisyyttä.



 En ikinä malta pitää uusia vaatteita kaapissa kauaa, joten uudet kesävaatteet pääsivät heti päälle tilaisuuden tullessa! Tykkään todella paljon noista housuista, ne ovat niin siistit, mutta kuitenkin rennon oloiset. Nyt vain halusin olla vähän juhlavampi treffi-iltaa varten, joten laitoin housujen kanssa tuon uuden topin. Yhdessä ne tekevät aika siistin asun, mutta erikseen molemmista vaatekappaleista saa rentoja asuyhdistelmiä. Sellaiset vaatteet, joista voi saada asuja eri tilanteisiin ovatkin mielestäni kaikkein käytännöllisimpiä.


Toppi ja statementkoru - Zara
Housut - Mango
Ballerinat - Aldo



Nyt taidan mennä hoitamaan lievästi palanutta ihoani (en ole oikein ikinä oppinut tähän aurinkorasvajuttuun...) ja sitten unten maille. Huomenna on tentti, joten aamulla pitää taas jaksaa nousta aamulla aikaisin. Kyllä tämä kesäopiskelu on sitten luksusta.

Ihanaa viikon alkua! :)

15 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!:) Ihanan värinen toppi, ja kaunis on myös tuo koru!

    VastaaPoista
  2. Huhhuh nainen, olet kyllä semmonen upeus, että oksat pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tässähän ihan punastuu! Kiitos, ihana Cherry<3 :)

      Poista
  3. tosi ihana tää sun blogi!

    ♥: http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Heippa :) Näinkin sinut tuo asu ylläsi Zarassa kun shoppailit sun poikkiksen kanssa :)Eli varmaankin juuri sama päivä kyseessä. Vähältä piti etten alkanut jutella sulle kun hengattiin samaan aikaan siellä miesten sovareilla :) Tosi kiva nähdä asu täällä esiteltynä. Ihanaa kesää sinulle Kelli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Lola! Vitsi miten mieletöntä, et muistat mut sieltä. Jos etsit sun poikkikselle sortseja niin sit muistan sut ja muistan et katoin sunki asua ihaillen:D Oisit vaan ruvennu juttelee, oltais voitu oll makutuomareita toistemme poikkiksille! :D

      Kiitos Lola, ihanaa kesää sulleki! :)

      Poista
    2. Hih ihana että säkin muistat :) Mä olin mun veljelle makutuomarina mut anyway :) Sainpa liityttyä nyt lukijaksesikin, niin tulee varmasti useammin kurkistettua blogiisi. Olet ihanan aidon oloinen <3
      Ps. sun laukkua ja baltsuja ei voinut olla huomaamatta!

      Poista
    3. Aa, no muistaakseni ihan kivat sortsit löysitte veljellesi ;) Ja jee kiva, kun ryhdyit lukijaksi!

      Kiitos paljon, vaikutat itsekin tosi mukavalta :)<3

      Poista
  5. Upea kokonaisuus,olet todella kaunis! :)

    VastaaPoista
  6. Todella kiva kokonaisuus,olet upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Elisabete, heh taisit vahongossa kirjoittaa kaksi kertaa. Mutta eipä tuo haittaa, kun viesti oli noin ihana! Kiitos paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)