sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Asu 7/7/2013

Sen pitemmittä puheitta, tässä tulee asua eiliseltä :)
Paita - Rampant Sporting (täältä)
Farkut - Bershka
Ballerinat - Aldo
Laukku - Mulberry 

Hovikuvaajani näytti taasen kerran olevan lopen kyllästynyt naamaani, joten kasvoja ei kuviin ole saatu :D Meillä tosiaan kuvaus sujuu niin, että pyydän ottamaan kuvat, mielentilasta riippuen kuvaaja saattaa ottaa joko kauemmin aikaa kuvia tai sitten ihan vain pari näpsäystä ja ojentaa kameran sitten mulle tutkailtavaksi. Siinä vaiheessa, kun olen huomannut, että ehkä noin yksi tai kaksi on julkaisukelpoista kuvaa, niin kuvaaja viipeltää jo 100 metrin päässä.. Eli koulutus jatkuu, mutta edistystä on tapahtumassa! En vain nyt täysin tiedä, miten tämä mun naama vaikuttaa nyt olevan kuvaajalleni ylitsepääsemätön este...

Paita on muuten ostettu jokin aika sitten. Olen jo piiiitkään etsinyt täydellistä raitapaitaa (kukapa ei?) ja törmäsin tähän Zalandossa. En halunnut mitään muutaman kerran kestävää, mutten myöskään ollut valmis maksamaan maltaita, joten tämä oli täydellinen vaihtoehto! Tuo on vähän paksumpaa kangasta, eli ei pitäisi heti lähteä leviämään ja materiaali on muutenkin todella pehmeä. Hihojen suussa olevat kukalliset käänteet, eivät aluksi innostaneet mua, mutta olen alkanut tottua niihin. Niinä päivinä, kun tuntuu ettei nuo kukat vaan todellakaan sovi, niin voin kääntää ne alas ja nostaa hihoja ihan vain rypyttämällä.

Erittäin perusasu siis, mutta kyllä vaan ihana Alexa tuo siihen ihan omanlaistaan ryhtiä<3 Vielä kun saisi konjakinruskeat ballerinat laukun kaveriksi, niin tämä tyttö olisi aika iloinen :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis asu, toi paita on ihana! :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ottilia, oon kyl ollu tosi tyytyväinen paitaan :)

   Poista
 2. Kiva asu!:) Ja tuo Alexahan on kuin sinulle tehty!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Zandra! Hih, Alexa on ihan täydellinen<3

   Poista
 3. Ihana raikas asu ja Alexa on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Reetta :) Hih, Alexa taitaa kyl varastaa huomion näistä asukuvista tästä lähtien ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)