perjantai 18. lokakuuta 2013

Klassiset saappaat

Ulkona on ihan hurjan kylmä ja ensimmäiset lumetkin satoivat eilen. Itse vihaan lunta yli kaiken, joten aamupäivä meni vähän kiukutellessa. Noh, jos jotain positiivista pitää kylmän tulosta etsiä, niin saa pukeutua lämpimiin, pehmeisiin neuleisiin ja upeisiin saappaisiin! Itse kaivoin kaikki talvisaappaani kätköistään, korjautin parit vetoketjut ja tarkistin korkolaput viime vuoden jäljiltä.
Nyt kun Alexa keikkuu olalla suurimman osan ajasta, olen alkanut kaipaamaan konjakinruskeita saappaita siihen kaveriksi. 

Keräsin Booztin valikoimasta klassisia saapaspareja, jotka ainakin itse kelpuuttaisin kenkäkaappiini vaikka heti.

4. Lauren Ralph Lauren 5. Vagabond 6. Billi Bi

Mikäli tarvitsisin mustia saappaita, olisivat nuo Ralph Laurenin yksilöt aivan täydelliset. Kyseiset popot löytyvät myös ruskeina, mutta omaan tarpeeseeni sävy on liian vaalea. Kollaasin ruskeat vaihtoehdot ovat taasen juuri oikean sävyiset, jos haluaisin ne Alexaan yhdistää. 
Itselläni on pohkeiden tilalla kukkakepit, joten sopivien kokoisten saappaiden löytäminen on välillä erittäin hankalaa. Billi Bi on siitä hyvä merkki, että valikoimasta löytyy meille pienipohkeisillekin tiukkoja varsia. Voihan tietenkin liian isot varret pienennyttää, mutta usein siitä saa jo pulittaa puolet saapasparin hinnasta, eikä se ainakaan opiskelijabudjetilla innosta. Tällä hetkellä budjetti on kotijuttujen takia muutenkin vähän tiukoilla, muuten olisin varmaan jo tilannut nuo Billi Bin (3.) yksilöt kokeiluun. 

En muuten muista milloin viimeksi mulla olisi ollut lauantai vapaata. Nyt onkin koko ajan ihan sunnuntaifiilis :D Poikkis tuli kanssa eilen Oulusta ja nyt laitettiin sauna lämpiämään. Opiskelua on kyllä vaikka muillekin jakaa, mutta vähän aikaa voisin keskittyä ihan vain rentoiluun murusen kanssa. :) Ihanaa ja rentoa viikonloppua muillekin!

Ps. Lisäsin tunnisteisiin uuden tunnisteen nimeltä "Yhteistyö". Sen alta löytyy kaikki mainospostaukset, joissa on käytetty affiliate-linkkejä. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)