perjantai 11. lokakuuta 2013

Asu palmikkoneuleella

Viikko mennyt taas ihan hujauksessa! Kiirettä on pitänyt, joten paljoa en ole ehtinyt bloginkaan puolelle. Nytkin on jo aika kiire, mutta mulla oli nämä asukuvat koneella, joten ajattelin tulla moikkaamaan teitä ihan nopeasti  ja julkaista samalla nämä jo pari viikkoa sitten otetut kuvat.


Loppukesästä törmäsin Mangossa tällaiseen täydelliseen palmikkoneuleeseen. Vaikka olen yrittänyt pitää ostamiset nyt tiukilla, niin tätä en voinut jättää kauppaan. Olen jo iät ja ajat etsinyt tällaista rentoa palmikkoneuletta, joka menisi kaiken kanssa. Tässä olen yhdistänyt neuleen erittäin rennosti ihan vain pitkähihaisen paidan kanssa, ulkona oli nimittäin hurjan kylmä, joten mukavuus tuli kaiken muun edelle :P Jatkossa aion kuitenkin yhdistää neuletta vähän mielikuvituksellisemmin. Ihana Lili olikin tehnyt ihania kollaaseja juurikin tämän samaisen neuleen ympärille!Neule - Mango
Farkut - Bershka
Nilkkurit - Betty London
Trenssi - Vero Moda
Huivi - Mulberry
Laukku - Louis Vuitton


Ei varmaan ole kenellekään jäänyt epäselväksi erään kauppakeskuksen keltaiset päivät; itsekin eksyin Stockalle muutamaankin otteeseen.. Vaikka pyhä ajatukseni oli, etten ostaisi Hullareilta kuin vain yhdet kuolaamani (ja tarvitsemani) nilkkurit, niin kauppakeskukseen päästyäni ne olivat tietty jo loppu. Lohdutin siis itseäni ostamalla vähän kaikkea muutakin, pesuaineista tuoksupusseihin.. "Valitettavasti" parin päivän päästä sain soiton äidiltäni, että nilkkureita oli sittenkin löytynyt juurikin yksi pari - omassa koossani. No jos se ei ollut kohtaloa niin ei sitten mikään, pakko ne nilkkurit oli sitten myös ostaa.. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin, nyt täytyy alkaa jo juosta töiden suuntaan!

Löytyikö teille Hullareilta jotain, vai jätittekö hullutukset tältä syksyltä kokonaan väliin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)