maanantai 31. maaliskuuta 2014

Instagramia parin viikon ajalta

Heipä hei! Uusi vapauden tunne on ollut aivan mahtavaa! On ollut ihanaa, kun töiden jälkeen voit vain heittää jalat sohvalle ja tehdä mitä mieli lystää :) Nää aurinkoiset päivät ovat myös vaikuttaneet hyväntuulisuuteen, aivan ihanaa kun on näin valoisaa! Vielä kun saadaan lämpötilaa ylöspäin, niin elämä ois aika ihanaa! :)

Ajattelin jakaa tässä nyt joitain otoksia Instagramista parin viikon takaa, mut löytää siis siellä nimellä @kellikor ja mua saa ihan vapaasti seurata, vaikka lukittu käyttäjä olenkin :)1. Eilen töiden jälkeen sisäinen Maija Poppanen heräsi (pitkästä aikaa) henkiin ja sain kodin puunattua ja pestyä, pesin pyykkiäkin ja illalla silitin ja vaihdoin lakanatkin:) Onko parempaa tunnetta, kuin illalla sujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin puhtaassa ja hyvin tuoksuvassa kodissa? 

2. Lauantaina kävin kaverin synttäreillä/valmistujaisissa ja hovikuvaajan ollessa Oulussa, nappaisin itsestäni peruspeilikuvan ;) Asuna oli siis vahapintaiset housut, valkoinen silkkipaita ja musta bukleejakku :)

3-4. Äiti soitti mulle perjantaina ja kysyi mitä teen illalla, tarjolla olisi kuulemma saunailtaa sangrian ja naposteltavien kera. Mua ei tarvinnut kahdesti pyytää! Saunassa oleminen on aivan ihanaa, vaikka jostain syystä mulle siellä oleminen on jonkin ajan päästä aika vaikeaa. Noin kymmenen minuutin päästä alkaa ahdistaa, eikä henki kulje. Jos en siinä vaiheessa tajua tulla ulos juomaan ja viilentämään itseäni niin saattaa pyörtyminen olla hyvinkin lähellä. En oikein tiedä mistä tämä johtuu, mutta aina harmittaa, sillä mielelläni istuisin saunassa vaikka kuinka kauan! Onneksi rantasauna mökillämme on kai jotenkin parempi, sillä siellä voin olla ihan vapaasti, kunpa pääsisi sinne taas kesällä! 
Sangriaan laitoimme kaikenlaisia hedelmiä ja paljon jäitä, oli hurjan hyvää! :)
1. Matkalla kampaajalle!
2. Viime viikolla tämä näkymä oli aika perus, onneksi nyt tuo tiiliskivikirja on kaapin perällä piilossa :) (toivottavasti sitä ei tarvitsisi sieltä kaivaa esille..)
3. Palkintoni tentin jälkeen! Kävin nappaisemassa kaupasta vähän herkkuja ja juuri sopivasti Oliviakin oli tipahtanut postiluukusta! Täydellinen rentoutuminen siis ;) Tuo Ainon suklaalakritsitoffeejäätelö oli muuten aivan täydellistä! Kaikki lempimaut samassa! NAM!
4. Kuvaa uusista hiuksista kampaajan jälkeen (kirjaston vessasta) ;)

Mukavaa viimeistä maaliskuuta! Ihan hullua, että huomenna on huhtikuu!
 Mihin tämä aika oikein menee?

2 kommenttia:

  1. Puhtaisiin ja silitettyihin lakanoihin nukahtaminen on parasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)