torstai 10. huhtikuuta 2014

Asua ilta-auringossa

Useimmiten siistimpiä asuja ei tule kuvailtua, sillä iltaisin ei ensinnäkään ole valoa ja toisekseen harvemmin on mitään asukuvaajaa paikalla. Lisäksi isompi kamera ei tahdo mihinkään baarilaukkuun mahtua edes..

Viime viikolla käytiin ihan nopsakkaa katsomassa poikaystävän veljen esiintymistä eräässä konferenssissa, joten sain tekosyyn pukeutua vähän siistimmin ja saatiin napsittua asukuvat ennen lähtöä :) 


Tätä asua olen nyt viimeaikoina käyttänyt useamminkin riennoissa. Vahakangaspöksyillä saa vähän juhlavuutta asuun ja bukleejakku menee täydellisesti niin baarissa kuin ravintolassakin. Olen etsinyt bukleejakkua vaikka kuinka kauan, mutta etsintä on ollut vähän hankalaa pitkien käsivarsieni vuoksi. Tähän jakkuun ihastuin Mangossa käydessä ja se oli pakko saada! Hihat saisivat ehkä sen sentin olla pidemmät, muttei tuo haittaa mua kun jakku on muuten niiiin ihana :) Hainkin juuri tuollaista mustaa kanelihenkistä, tuossa on kuitenkin pieni juju noilla nahkaisilla yksityiskohdilla. Seuraavaksi olisi kiva löytää joku rennomman henkinen buklee jota voisi käyttää kesällä farkkujen kanssa.


En voi painottaa, kuinka ihania nämä aurinkoiset päivät ovat. Eilen bussia odotellessa käänsin pään aurinkoa päin ja nautin lämmöstä täysin rinnoin. Vaikka olenkin syksyllä syntynyt, olen henkeen ja vereen kesän lapsi, enkä malttaisi odottaa kun takit voi jättää jo kaappiin ja hipsutella ympäriinsä bleiserillä ja ballerinoilla :) Näissäkin kuvissa on ihana kirkas ilta-aurinko, vaikka kuvat on napsittu jo reilusti kuuden jälkeen.


Eilen alkoikin ne hullut keltaiset päivät, enkä itsekään voinut välttyä pieneltä hullutukselta.. Onneksi tänä vuonna pääsin kuitenkin aika järkevissä mitoissa ulos ovista. Nyt olisi pyhä tarkoitus pysyä kaukana poissa Stockmannista viikon loppuun asti. Mukaan lähti itsellä siis vähän siivoustarvikkeita, Lexingtonin kasvopyyhkeitä ja uudet työkengät  (ja krhm irtareita iso säkillinen...). Vähän on vielä pari juttua kummittelemassa takaraivossa, mutta katsotaan nyt jos saavat suosiolla jäädä kauppaan.



Bukleejakku - Mango
Paita - Massimo Dutti 
Housut - GinaTricot
Käsikorut - HM ja Nomination
Laukku - Louis Vuitton

Tulipas tästä nyt sekava selitys kaikesta mitä päähän sattui tulemaan, ehkä olisi ihan paikallaan pienet nokoset ennen töitä ;) Onko muille  muuten tarttunut keltaisia pusseja matkaan :)

4 kommenttia:

  1. Oi, mikä Pepsodent-hymy viimeisessä kuvassa! Aurinkoinen olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, yritän mitä luultavimmin pidätellä naurua kun poikaystävä yrittää parhaansa mukaan naurattaa :D Ja kiitos Emmi <3 :)

      Poista
  2. wau mitkä hiukset ! ihanan tuuheet :)
    ja sulla on kyllä superkaunis hymy !!

    xx Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän meinaa punastua! Kiitos :)) PS. Kampaajalla käynti yli vuoden tauon jälkeen teki näköjään sit ihan hyvää! :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)