keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Siisti rentoiluasu

Tässä tulisi lupaamiani asukuvia uusien vaatteiden kera. Tätä asua vähän muokattuna on näkyny mun päällä useimpina päivinä. Rennot housut jalkaan ja bleiseri niskaan, asu on suht siisti, mutta silti niin mukava luentoasu.


Arskat lainasin poikaystävältä asukuvien ajaksi, kun aurinko paistoi kauniisti, enkä halunnut siristellä kaikissa kuvissa. Toi Clubmasstermalli on musta tosi kiva ja ehkä saankin nuo halpikset omaan käyttööni sitten kun poikkikselle saapuu aidot Clubmasterit postissa ;)


Neule - Massimo Dutti
Housut ja bleiseri - Zara
Ballerinat - Tommy Hilfiger
Laukku ja huivi - MulberryKoulu on lähtenyt käyntiin mukavasti ja ainakin vielä tuntuu olevan motivaatiotakin. Toivottavasti into jatkuisi pitkin syksyä, edellisvuosia katsoen tämä alkusyksyn motivaatio on nimittäin välillä, köh, hiipunut aika nopeastikin. Toisaalta maisterivaiheen opinnot vaikuttavat olevan erittäin mielenkiintoisia. Tuntuu, että vihdoin ollaan päästy niistä johdantokursseista kunnon kursseihin, joissa oikeasti keskitytään johonkin tiettyihin asioihin. Kandikurssit vaikuttivat aina raapaisevan vain pintaa ja mielenkiintoisen aiheen tullessa vastaan, proffa siirtyikin eteenpäin sanoen, että näistä aiheista puhutaan sitten lisää syventävillä kursseilla. Tällä hetkellä opiskelen esimerkiksi graduun valmistavalla metodologikurssilla, mielipiteitä analysoivalla kurssilla ja Intiaanien klassikkokirjoja tutkivalla kurssilla. Ainakin omasta mielestäni siis mielenkiintoisia aiheita, joista ihan mielellään kuuntelee ja oppii.

Huomenna onkin eräs jännittävä tapaaminen, toivottavasti kaikki menee hyvin! Pitäkää peukkuja pystyssä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)