perjantai 29. elokuuta 2014

Lissabonin ostokset

En shoppaillut mitenkään erityisen paljon Lissabonissa, mutta kaikki ostokseni olivat suunniteltuja ja tarpeellisia. Okei, kaksi heräteostosta tuli tehtyä, joista toiselle ehkä tulee kuitenkin kesällä käyttöä ja josta joudun varmaan heittämään pois laadun vuoksi... Opinpahan, etten osta neuletta enää koskaan vain sen neljän euron hintalapun vuoksi. Noh, oppia ikä kaikki jne. Kaikkiin muihin ostoksiini olin kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen.


Pitkän aikaa olen halunnut rentoja löysiä pöksyjä ja risaisia farkkuja. En mitään "puolet reisistä ja polvista näkyy"-farkkuja, mutta sellaisia joissa olisi edes jotain pientä rokkia. Molemmat pöksyt löysin sitten Zarasta. Lökäpöksyihin ihastuin niiden materiaalin vuoksi, ne ovat vähän paksumpaa matskua kuin muut kokeilemani lökäpöksyt ja niissä on resorit nilkoissa. Esimerkiksi monet silkkiset housut mitä olen kokeillut ovat leveälahkeisia ja täten tällaiselle pätkälle ihan liian isot. Tällaiset resorilahkeiset sopivat siis mulle paremmin kuin hyvin. Kaupassa mietin jonkin aikaa tulisiko näille käyttöä ja osaisinko käyttää näitä, mutta parin viikon aikana olen melkein korvannut farkut näillä. Enpä ole oikeastaan törmännyt vielä mihinkään mikä olisi ollut täysin nou-nou näiden housujen kaverina.


Massimo Dutista olisin luonnollisesti voinut ostaa puolet vaatteista ja asusteista, mutta maltoin itseni. (Poikaystäväni taas ei harrastanut tällaista itsekuria mitä tuli Dutin myymälöihin..). Massimosta mukaan lähti kuitenkin tämä ihana perusneule, jollaiselle on ollut myös tarvetta. Monet neuleistani ovat todella paksuja, joten tällainen bleiserinkin alle menevä puuttui kaapistani. Yksi viime viikkojen lemppariasuni onkin ollut nuo lökäpöksyt ja tämä neule; voiko mukavempaa asua kuvitella?



Toinen ostokseni Massimo Dutilta oli tämä muhkea ja ihanan pehmeä huivi. Olen monien muiden tapaan myöskin haaveillut Acnen Canada-huivista, mutta nähtyäni tämän, en oikeastaan osannut miettiä miksi Canada olisi tätä parempi. Laatu tuntuu erittäin hyvältä, huivi on todella iso (en ole päässyt vertailemaan Canadaan, mutta uskallan väittää että lähellä ollaan) ja muhkea ja väritys on täydellinen. Hintakin oli yli puolet Acnen huivia edullisempi, eli loppujen lopuksi olen erittäin tyytyväinen päätökseeni.



Huivini lisäksi olen eniten innossani trenssilöydöstäni! Trenssi olikin tarkoitus ostaa ja kokeilin vaikka mitä erilaisia, mutta takkien suunnittelijat eivät vain oikein ymmärrä mun kroppaa. Se, että ihminen on pieni ja lyhyt, ei välttämättä tarkoita aina sitä että hänen kädet ovat silloin myös pienet ja lyhyet. Ikuisuusongelma kohdallani on siis aina että, takki on joko liian iso kaikkialta muualta kuin hihoista tai sitten se on sopiva muuten mutta hihat ovat ranteiden yläpuolella. Plus trenssivaatimukseni oli, että sen pituus olisi polvien yläpuolella, muuten näyttäisin vain siltä kuin takki kantaisi minua. Lopulta Zaran alerekistä bongasin tämän kivan yksilön, joka istui aivan täydellisesti ja - kyllä vain - hihat olivat tarpeeksi pitkät. Hintakaan ei kirpaissu vaikka paljon enemmänkin olisin voinut trenssitakista maksaa, eli ei muuta kuin kassan kautta! Tässä yksilössä on myös tosi kivan tuntuinen materiaali, aika sellaista paksua ja uskallan jopa väittää että pitää edes vähän sadetta tuon pintatekstuurin ansiosta.


Kaupasta poistuessa poikaystävä kysyi varovasti "Voidaanko me polttaa nyt se sun vanha trenssi?". Heh, vissiin en ollut ainoa joka oli kyllästynyt rumaan, löysään ja ylisuureen trenssiini :D


Pahoittelen muuten kuvia, käytin kyllä puoli tuntia ainakin näiden muokkaamiseen, mutta näköjään blogger ei vaan halunnut niistä pikselittömiä. Ikuisuusongelma vissiin erittäin monessa blogissa. Aikaisemmin ongelma ei ole kyllä ollut ihan näin paha blogissani, ehkä sitten jokin tietty muokkausjuttu sai nämä nyt menemään näin rakeisiksi. Pääasia on, että ostokset tuli esiteltyä :)

Näiden vaatteiden lisäksi ostin esimerkiksi huonetuoksun Zaralta ja kuvissakin vilahtaneen Panama-hatun. Instagramissa moni ehtikin huolestua shoppailuistani julkaistuani kuvan shoppailupusseistamme, mutta tuliaisia tuli ostettua aika tavalla ja ainiin, poikaystäväni osti varmaan koko syysgarderoobinsa uusiksi. Hänellä on meneillään pieni tyylinvaihdoskausi, joten hän tosiaan innostui Lissabonissa. Hyvä vain :)

Itse olen siis ainakin erittäin tyytyväinen ostooksini ja kunhan saan hovikuvaajani paikalle, niin lupaan esitellä vaatteita ihan käytössäkin. Siihen saakka mitä mieltä te olette ostoksistani :)

4 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! :) Onko toi Massimo Duttin neule se missä on olkapäissä paikat? Mä oon kuolannut sitä netissä ja ääh, voi kun ne toimittaisi Suomeen!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos muru, oon iteki kyl tyytyväinen! Joooo toi on just se, tai tarkotit varmaan kyynärpäissä ne paikat?! Aivan ihanan tuntunen päälläki :) V osti muuten samanlaisen neuleen (miesten) :D mut hei nyt onneks Massimo ei oo ees kaukana, laivamatka vaan Tallinnaan ;) asiasta kukkaruukkuun, ois niiiin parasta mennä esim tyttöjen kaa Tallinnaan!

      Poista
  2. Alesta täydellinen trenssi on kyllä ihan huikee löydös varsinkin jos löysit juuri istuvan ja oikeilla mitoituksilla!! Parhaat yleensä viedään aina päältä eikä niitä paljon alerekeillä näy. Itse kyllä rakastan Zaran takkeja ja bleisereitä! Oikein ihania muitakin ostoksia oot tehnyt!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kävi kyllä aikamoinen tuuri, kun en niitä hyvin istuvia meinaa löytää edes normihintaisina. Ehkä ne ei tuolla Portugalissa ole niin kauhean innostuneita trensseistä tähän aikaan vuodesta, Suomessahan alerekillä ois ollu noin viiden minuutin jälkeen joku meikkitahroja täynnä oleva XXL-kappale:D

      Poista

Kiitos kommentista! :)