sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Neulemekko ja poolokaulus

Ihana äitini toi Tallinnasta tuliaisina minulle neulemekon, jossa on iso ja lämmin poolokaulus. Rakastuin mekkoon ihan hurjasti ja se on näkynyt päälläni nyt useimpina päivinä. Mekko on ihan järkyttävän lämmin, välillä jopa liian lämmin! Tähän on kuitenkin aivan ihanaa kietoutua luennoilla. Poolokauluksista itselläni on jäänyt traumat lukioajoilta niistä kaulaa kuristavista kauluksista, enkä ole niiden vuosien jälkeen koskaan hankkinut mitään poolokauluksista. Tässä neulemekossa on kuitenkin aivan ihana kaulus, se on muhkea, paksu ja löysä, eli kurkkuahdistuksesta ei onneksi tietoakaan.


Olen yleensä aika pelokas käyttämään hameita tai mekkoja talvisin, koska en kestä hyvin kylmää. Tänä syksynä olen kuitenkin intoutunut enemmän käyttämään muutakin kuin farkkuja ja syynä siihen on, että olen löytänyt fleece-sukkahousut! Juu, tiedän, että varmasti olen erittäin myöhäinen herääjä, mutten ole todellakaan kuullut tällaisesta aikaisemmin. Fleece-sukkahousut ovat todellakin tarpeeksi lämpimät, että nyt hameitakin ja mekkojakin voi käyttää ihan hyvin arjessakin, eikä tarvitse pelätä kylmyyttä.


Neulemekko - Massimo Dutti
Trenssitakki - Zara
Huivi - Massimo Dutti
Nilkkurit - Ecco
Laukku - Louis VuittonViime päivät olen ottanut erittäin lungisti. Puhumani toinen työ ei päättynytkään, kun sen piti ja olen nyt taas viime viikot viettänyt 16-18-tuntisia työ/koulupäiviä. Nyt onneksi pitäisi projektin vihdoinkin päättyä parin päivän sisällä (toistelen itseäni, tiedän, mutta nyt oikeasti!). Tänään olen viettänyt erittäin rennon sunnuntain, en muista milloin olisin tällaisen päivän viettänyt! Aamulla nukuin pitkään ja söin aamupalan sängyssä Frendejä katsellen, kävin äidin kanssa huonekalukaupoilla, siivoilin ja tein hyvää ruokaa ja nyt katselen telkkaria teemukin parissa. Ihanan rentoa, tällaisten sunnuntaiden pitäisi olla!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)