perjantai 17. huhtikuuta 2015

Maailman paras perustoppi

Saatan olla naiivi ajatellessani, ettei joku olisi vielä kuullut näistä perustopeista. Mikäli näin on niin kertaus on ainakin opintojen äiti! Olen ennenkin vannottanut alustoppien perään. Minulla on melkeinpä aina alustoppi päällä, sillä a) en halua, että paidoistani näkyy läpi ja b) paidat ja rintaliivit säilyvät parempina pidempään. Neuleiden alla suosittelen käyttämään hihallisia alustoppeja, mutta niitä on vaikea löytää. Mikäli joku tietää jotain hihallista aluspaitaa, joka muistuttaisi muuten näitä toppeja, niin kertokaa!

Nämä Vilan topit löysin vuosia sitten, kun etsin vitivalkoisen paitani alle jotain laitettavaa. Koska paitani oli vähän läpinäkyvä ja avonainen, en halunnut alla olevan topin olevan ns. näkyvä. Kävin aika monessa liikkeessä etsimässä ja kaikkialla oli puuvillaisia, liian lyhyitä tai liian löysiä tai jotain muuta tältä väliltä. Onneksi Vilalla tajusin kysyä, mikäli heillä myydään jotain alustoppeja ja myyjä vannotti näiden toppien perään. Takaisin ei ole paluuta.

Topit ovat mukavan pitkiä, eli jos laittaa housun sisään, niin ei varmasti päivän aikana nouse sieltä helma rehottamaan. Materiaali tuntuu todella mukavalta iholla ja se mikä mulle on ollut ehkä se ratkaisevin asia on se, että rintojen kohdalla on tuplakangas. En oikeastaan osaa edes perustella tätä, mutta joku siinä tuplakankaassa tuntuu mukavalta. Toppi tuntuu jotenkin vielä istuvammalta ja paremmalta tämän ansiosta. En osaa tämän paremmin selittää, joku siinä vaan on.

Mulla on näitä ollut valkoisena jo kolme ja tänään hain itselleni myös mustan ja nuden. Aina olen näitä värejä kaivannut, kun on jonnekin lähdössä, mutta sitten kun on kaupungilla ei meinaa ikinä muistaa. Vilan liikkeissä näissä on itseasiassa jokin tarjouskin eli sain 2 toppia hintaan 19,95. Kannattaa siis käydä liikkeen puolella, mikäli mahdollista!


Musta,Valkoinen, Nude

Hiljaiseloa ollaan taas elelty parisen viikkoa ja valitettavasti en osaa sanoa milloin elämä rauhoittuu tarpeeksi, jotta blogiin olisi enemmän aikaa. Tämän postauksen ehdin rustata, koska mut on pakotettu istumaan junassa 7 tuntia, joten oli pakko käyttää tilanne hyödyksi. Varmasti muillakin kanssaopiskelijoilla alkaa minun tavoin tuntua pieni stressi, kun toukokuu tekee tuloaan ja sen myötä myös kaikki deadlinet. Nyt kuitenkin nauttimaan viikonlopusta Oulussa parhaassa seurassa! Minun lisäkseni poikaystäväni vieraaksi Ouluun saapuu myös hänen kolme veljestä ja voin kertoa, ettei tämä konkkaronkka ole mikään rauhallinen ja hiljainen. Tiedossa siis ainakin kolme uutta harmaata hiusta sunnuntaihin mennessä! Yritän palata Oulukuulumisten kanssa, sitten kun taasen kerran istun sen seitsemän tuntia junassa, joten hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)