tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kesä tulee - oletko valmis?

Ihan se ja sama mitä tuolla ulkona tapahtuu, meikä on nimittäin nyt kääntänyt katseensa kesään. Pikkuhiljaa on aika kaivaa ballerinat kätköistään ja tarkistaa mitä kaikkea vaatekaappi kaipaa. Jos multa kysyttäisiin, niin kaappi tarvitsisi kesäksi yhtä sun toista, lompakko ja itse vaatekaappi taasen eivät luultavasti ole kanssani samaa mieltä. Ajattelin siis tehdä pari inspiskollaasia, joilla pääsisi jo vähän tunnelmaan ja samalla voisin rustata kesän must-havelistan jutuista, jotka tosiaan olisi pakko saada.


Puserohattuballerinataurinkolasithame, huivi - Louis Vuitton, 
laukku - Mulberry, mekkoConverset

Valkoinen ja nude kuuluvat kesään kuin ballerinat ja pitsimekotkin. Olen saanut nyt pakkomielteen pitsistä ja täten pitsihame- tai mekko olisi saatava kesäksi. Viime kesänä huomasin, että hatut jopa ehkä sopivat mulle ja hankinkin Lissabonista kollaasin kaltaisen olkihatun. Täydellinen kesäasu olisikin siis valkoinen pitsimekko, olkihattu ja vaikkapa nuo converset. Täysin en ole vielä päässyt juoksukenkien ja Roshe Runejen maailmaan mukaan, ainakaan hameiden tai mekkojen seurana, joten tuollaiset sirot tennarit sopisivat hyvin ballerinojeni seuraksi. Aurinkolasit haluaisin ehdottomasti hankkia tänä kesänä heti kun budjetti sen sallii. Hullareilla olisivat naiselliset RayBanin Erikat olleet hyvässä tarjouksessa, mutta kukkaro ei vain sallinut tällä hetkellä. Pitää toivoa, että kesällä olisi jotain hyviä tarjouksia jossain, niin saisin vihdoin itselleni laadukkaat arskat. Valkoisten silkkipuseroiden kaveriksi olisi kiva hankkia joku nude vastaava vaihtelua tuomaan.


Farkkupaitasandaalitkäsikoruaurinkolasit,
farkkuhamefarkkutakkihuivistatementkorufarkut

Farkku ei tietenkään ole vain kesän juttu, mutta on niin olennainen osa kesää, että siitäkin oli tehtävä kollaasi. Risafarkut ovat täydelliset kesällä käännetyillä lahkeilla ja itsenikin pitäisi nyt hankkia uudet, kun edellisissä alkaa olla jo vähän liiankin isot tuuliaukot. Farkkushortsit jäivät uupumaan kollaasista, koska törmäsin tuohon hameeseen farkkuetsinnässä. Itse en ole perinteisten farkkuhameiden fani, mutta tällainen a-linjainen farkkuhame olisi aika mahtava vaihtoehto farkkushortseille!

Näiden kahden kollaasin ideana oli toteuttaa mun mielestä kesän kivointa trendiä: naisellinen pitsi + rento farkku. Pitsihame ja farkkupaita, tai naisellinen valkoinen paita farkkushortsien tai -hameen kaverina tai ihana pitsimekko yhdistettynä farkkutakkiin. Asusteina rento huivi, siistit arskat ja käsikoruja - täydellisiä kesäasuja! 

Jos tämän kesän trendeille pitäisi antaa jokin motto, niin se on mielestäni "Play, don't take it too seriously!". Itse aion ainakin pukeutua kesällä tämän moton mukaisesti. Pureeko teihin eri tyylien ja materiaalien sekoittaminen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)