lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kesän ensimmäinen asu

Heips pitkästä aikaa! Vaikka pitkän aikaa olen jo hinkunut blogin äärelle, niin sopivaa hetkeä ei vaan ole tullut. Toukokuun loppu meni aikalailla vain kokeisiin päntätessä ja esseitä vääntäessä, kunnes sitten oli poikaystäväni veljen ylppärit. Sinne tein kakkuja kolmen päivän ajan samalla käyden joka päivä töissä. Loppuhuipennus oli sitten valmistujaisviikonloppu, jossa lauantai meni juhliessa ja sunnuntaina herättiin silmät ristissä pakkailemaan loppuja vanhasta asunnosta. Loppupäivä menikin sitten muuttopuuhissa. Nyt olen parin viikon ajan ollut pakkomielteisesti siivoamassa ja sisustamassa uutta asuntoa. Vihdoinkin on aikalailla valmista, vaikkei tietenkään mikään ole koskaan oikeasti valmsta mitä tulee sisustamiseen :D Kuvia asunnosta on tulossa! :)

Suomen kesä rupeaa todellakin nyt turhaututtamaan. Rasittaa niin hurjana, ettei lämpimät kelit vain voi saapua jo. En voi uskoa, että vielä kesäkuun puolessa välissä kuljetaan pitkissä housuissa ja huiveissa ja takeissa. Naurettavaa! Rasittava sää voisi viimeistään Juhannukseksi muuttua lämpimäksi. Salakuljetan muuten itseni Espanjaan.Paita - Massimo Dutti
Bleiseri - Zara
Farkut - Zara
Ballerinat - Wonders
Huivi - Lexington


Tässä asussa käytiin poikaystävän kanssa vähän shoppailemassa ja maistelemassa Magnumin jätskiä Vanhalla Ylioppilastalolla. Ihanaa, kun mies on nyt pysyvästi Helsingissä ja saamme nauttia yhdessä maailman ihanimman kaupungin kesästä. Korkattiin yksi päivä terdekausikin, mutta oli kyllä ihan pakko pysyä visusti lämpölamppujen alla, ettei olisi jäätynyt..

Eilen oli työporukan kanssa ihana ilta ja kävimme syömässä ravintola Sinnessä ja käsihoidossa. Tuntui supervirkistävältä päästä vähän ulos kotoa, kun pari viikkoa on vain puunannut ja purkanut ja kokannut ja käynyt töissä. Ilta meni vähän myöhäiseksiki ja tänään töissä oli kyllä erityisen raskasta. Kotiin tullessa tarkoitukseni oli katsoa prinssi-ihastukseni häitä, mutta vahingossa nukahdin kesken papin puheiden. Luin myöhemmin netistä, että siellä on joku gospellaulu ollut Sofian ja Carl-Philipin lähtiessä kirkosta, mutta en näköjään herännyt edes siihen mekkalaan :D Pikkaisen taisi siis väsyttää.. En malta odottaa huomista aamua, kun saa nukkua pitkään! Ja ensimmäistä kertaa voin tämän kiireisen viikon aikana juoda aamukahvit parvekkeellani, jonka olen sisustanut ihan täyteen kukilla, ihanaa!

Viettäkää tekin rento ja rauhallinen sunnuntai, toivotaan ettei sataisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)