torstai 25. kesäkuuta 2015

Parvekkeen korkkaus

Juhannus tuli ja meni ja tarkoituksena oli tulla kertomaan vähän siitä viikonlopusta teillekin, mutta tietokoneeni on ollut ihan sekaisin noin viikon verran. En ole tähän mennessä ehtinyt tehdä asialle mitään, kunnes sitten eilen illalla käytin monta tuntia koneen siivoamiseen ja ongelmien selvittämiseen. Nyt vihdoinkin kone toimii taas hyvin, kiitos uskomattomien tietokonetaitojeni, heh. Ajattelin kuitenkin, että kaikki ovat varmasti saaneet mökkikuvista tarpeekseen, joten jätän juhannuskuvat tällä kertaa pois.


Juhannusviikonloppu oli kuitenkin aivan ihana. Olimme Kirkkonummella eräällä "mökillä", joka näytti siltä kuin se olisi eksynyt vähän Hamptonsista keskelle järvimaisemaa. Mökki oli hulppea huvila, joka oli sisustettu noin 90%:sti Riviera Maisonilla. Naureskelimme moneen otteeseen, että omistajalla on tullut pienoinen pakkomielle Riviera Maisoniin, kun keittiö välitilan tapettikin oli samaa merkkiä :D. Sanomattakin siis selvää, että mieli lepäsi kauniissa sisustuksessa, upeissa näköaloissa ja hyvän ruoan, juoman ja seuran  äärellä. Instagramiani (@kellikor) seuraavat  näkevätkin joitain kuvia möksältä. Kameraa mulla ei edes ollut mukana, vaikka vähän harmittikin mökille päästyäni, mutta toisaalta saipahan keskittyä vain olemiseen. Nyt ollaankin sitten sängyn pohjalla kipeänä, jes. Onneksi ollaan toki lomalla, ettei vain työajalla sairastella! Sitten ihan oikeaan aiheeseen, eli parvekkeeseeni. Yksi aamu huomasin auringon paistavan ihanasti ikkunoista, joten päätin viedä aamupalan ulos. Parveke on aikalailla valmis, ainoa pieni homma olisi lavan hiominen ja ehkä jonkinmoinen maalaaminen. Kuulostaa vain niin isolta hommalta, etten tiedä milloin sen saisi aikaiseksi. En ole mikään maailman innostunein diy-puuhailija mitä tulee puutavaraan, etenkin kun kohde on noin karheaa puuta.

Parvekkeeni on kapea ja hyvin pitkä, joten sinne sai vaikka mitä mahtumaan. Yhdellä puolella on pieni sohva, jossa voi lueskella ja nautiskella kahvista ja auringosta, kun taas toiselle puolelle olen laittanut tuolit ja pöydän. Keskelle parveketta laitoin lavan ja siihen Pinterestin innoittamana kukkia. Ruukkuja pitäisi hankkia lisää, kun kaikille ei nyt riitä ja tarkoituksena olisi laittaa kasvamaan myös yrttejä jossain vaiheessa. Lava oli kyllä erittäin hyvä lisä, sillä parvekkeellani on lasitukset, eikä sinne saa esimerkiksi kukkalaatikoita laitettua. Ei myöskään innostanut laittaa kukkia vain pitkin ja poikin lattiaa, joten lavalla sai korkeutta ja lopputulos näyttää isolta kukkatelineeltä. Ostin myös pari hortensiaa ja ne ovat parvekkeella tyhjillä kohdilla.
 Olen ehdottomasti erittäin innoissani parvekkeesta, nyt vain edelleen odotellaan kesän alkamista. Olen menettänyt toivoni kesäkuun suhteen, joten nyt pidetään peukkuja pystyssä helteisen heinäkuun puolesta. Luontoäiti ei voi olla niin ilkeä, ettei helteitä tulisi ollenkaan koko kesänä. Minulla ei ole edes mitään matkaa tiedossa koko kesänä, joten Helsinki saisi nyt kyllä näyttää parastaan.

Toivottavasti kaikilla oli kiva Juhannus ja mukavaa tulevaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)