maanantai 29. kesäkuuta 2015

Pieni asuntomaistiainen

Ilmojen oltua synkät, on valokuvaaminenkin ollut vähän vaikeaa. Asuntoni on matalalla monien puiden ympäröimänä. Se ei siis ole valoisa edes aurinkoisella ilmalla, saatika sitten sateisella ilmalla. Yksi päivä nautiskelin kuitenkin kauniista pioneistani niin paljon, että päätin niistä napsaista pari kuvaa pimeyttä uhmaten.


En meinaa uskoa, että parin päivän päästä on jo heinäkuu! Onneksi lämpö on tullut Helsinkiin ja koko viikonloppu on ollut ihanan aurinkoista. Eilen kävimme nauttimassa ilmasta Aurinkolahden Kampela-kahvilassa ja tänäänkin kävin ihan itsekseni nurtsilla ottamassa vähän brunaa. Viime viikko menikin flunssaillessa, mutta eipä onneksi harmittanut ihan hurjana, kun ilma oli niin sateinen. Tokihan mielellään olisin lomaviikon viettänyt vähän eri tavalla, mutta onneksi neljästä lomaviikosta tähän mennessä vain yksi on ollut huono.


Vaikka lomalla olo on ihan mukavaa, niin tavallaan tykkään kesällä myös työn teosta. Etenkin nyt, kun äitini on matkoilla ja olen talovahtina viikon on helppo jämähtää kotiin. Olenkin tässä kokkaillut ja siivoillut ja pessyt pyykkiä jo muutaman päivän putkeen. Olo on kuin 50-luvun kotiäidillä. On siis ihan mukavaa päästä ensi viikolla töihin, sillä silloin tulee enemmän hengattua kaupungilla ja nähtyä ihmisiä.

Yritän joku aurinkoinen päivä ottaa enemmän kuvia asunnosta, mutta siihen mennessä mukavia aurinkoisia päiviä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)