lauantai 16. maaliskuuta 2013

Järjestystä laatikoihin

Vihdoinkin pääsin tänään käymään Ikeassa! Hih, olen lykännyt laatikoitteni siivoamista vaikka kuinka kauan, sillä olen tiennyt, että haluan Ikeasta ostaa järjestystavaroita. Nyt on laatikot tiptop ja olen illan aikana aina vähän väliä käynyt availemassa laatikoitani ja ihaillut järjestystä.

Olen monista blogeista lukenut Ikean Godmorgon-sarjasta ja olen ihastellut, miten kauniisti muiden meikit on niin siististi rivissä. Nyt hankin omillekin meikeille tämän kuuluisan lokerikon ja aiai kun näyttää ihanalta!


Oon niin ihastunut tuohon lokerikkoon! Sain kaikki meikkini kauniisti riviin ja tilaakin jäi vielä. Ostin lisäksi myös Godmorgon-sarjasta tuollaisia tavallisia lokerikkoja joihin sain siististi laitettua pinnit ja pompulat ja muut hiusjutut. Noita pikkulokeroja tuli 3 paketissa, mutta ainakaan vielä en kolmannelle löytänyt mitään käyttöä. Eiköhän sillekin löydetä täyttöä aika pian ;)


Tässä vielä kunnon kuvaa, miten olen järjestänyt meikkini tuohon lokerikkoon. Huulipunat ja -kiillot löysivät omiin pikkukoloihinsa ja vielä olisi tilaa yhdelle! Pitkulaisiin lokeroihin laitoin puuterit, poskipunat ja pienemmät luomivärit. Isomman luomiväripaletin laitoin tuonne vinolokerikon alatilaan, en kuitenkaan hirveästi luomivärejä käytä, niin ne saakin olla siellä alla piilossa. Toiseen pitkulaiseen lokerikkoon sain kaikki kynsilakkani. Niitäkin voisi karsia, mutta toistaiseksi saivat kaikki jäädä, kun noin kauniisti mahtuivat lokerikkoonsa. Vinokoloihin laitoin kaikki pitkulaiset tuotteet. Meikkivoide ja suti menivät nätisti omaan lokerikkoon, muut sudit omaansa ja sitten kaikki muu, kuten ripsivärit, kajaalit ja valokynä mahtuivat hyvin pieniin lokeroihin. Alatilaan jäi vielä ihan hirveästi tilaa, joten sinne saan sitten laittaa vielä jotain ;)

Lokero toimii siis tosiaan niin, että tuon etummaisen lokerikon (eli vinon) saa nostettua pois kokonaan tai sitten ihan vain kallistettua ylöspäin, jolloin pääsee käsiksi tuohon alapuolelle.Godmorgon-lokerikkojen lisäksi ostin myös Skubb-laatikoita. Yhteen pakettiin sisältyy 2 isoa neliskulmaista laatikkoa, kaksi pitkulaista ja kaksi pientä laatikkoa. Pienimpiin laatikoihin sain laitettua kaikkia irtotavaroita, jottei mikään olisi irrallaan.
Nyt kaikille tavaroille on siis oma paikkansa! Voitte muuten kuvitella, miten hankalaa oli yhdistellä noita laatikoita! Oli kunnon palapeli saada nuo fiksusti järjestettyä. Lopulta onneksi sain kaikki jotenkuten siististi vaikka pari pikkukoloa jouduinkin jättämään, kun kaikki laatikot eivät ihan tasan menneet yhteen :P
Harmittaa melkein, kun en ottanut ennen-kuvaa :D Toisaalta olisi ollut hirveää, jos koko maailma olisi nähnyt minkälaiseen kuntoon olen laatikkoni päästänyt.. Voin kyllä sen verran kertoa, että jos nuo kaikki laatikot ottaisi tuolta pois ja kääntäisi ylösalaisin, niin silloin voi päästä jo aika lähelle. Pitäisi kyllä lisätä jonkin verran vielä tavaraa, sillä heitin noin pussillisen roinaa poiskin.. 
Näiden Godmorgon-tuotteiden hintakaan ei ole paha ottaen huomioon, että äitini osti juuri kylppärinkaappiinsa Nomessin lokerikon, joka on tuplasti pienempi ja tuplasti kalliimpi. Money well spent siis kaiken kaikkiaan! Tuosta Skubbista tuli vielä isompia laatikoita myöskin ja niihin laitoin sukkani, vyöni ja alusvaatteeni. Ah, sisäinen perfektionistini kehrää.

Heh, kaikesta me aikuiset iloitaan, voin niin kuvitella teini-ikäisen Kellin pyörittelemässä silmiään mulle. ;) Näin ne ihmiset muuttuu.

2 kommenttia:

  1. Itselläkin olisi juuri nuille tarvetta =) Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Oon ite ainaki tosi ihastunut nyt mun laatikon järjestykseen! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)