maanantai 15. heinäkuuta 2013

Asu 13/7/2013

Lauantaina oli aivan ihana keli (kuten nyt on onneksi ollutkin joka päivä), joten suuntasimme kavereiden kanssa puistoon istuskelemaan ja nauttimaan säästä. Olen fiksoitunut aina kesäisin siihen, että saisin säärille aurinkoa, ne kun ruskettuvat niin paljon hitaammin kuin mikään muu osa kropasta. Olen siis melkein koko kesän viipeltänyt erinäisissä shortseissa, mutta minkäs sille voi, shortsit ovat ehdottomasti parhaat vetää jalkaan kesällä!


Paita - Zara; Shortsit - Mango; Ballerinat - Aldo; Laukku - Furla; 
Käsikorut - Nomination, Bijou Brigitte; Aurinkolasit - Bijou Brigitte


Raitashortsit ovat olleet ehdottomasti käytetyimmät shortsini tänä kesänä. Yhdistän ne usein valkoiseen tai tummansiniseen, mutta edelleen mua kummittelee se punainen toppi mitä ei ole koko kesänä löytynyt. Punainen olisi nimittäin täydellinen kombo näiden housujen kanssa. 
Onneksi ripaus punaista löytyy piskuisesta Furlan laukustani! Kesälaukkuni ei olekaan blogin puolella vilahtanut, mutta käytän tuota kyllä kesäisin aika ahkeraan. Mielestäni laukun väriä ei tarvitse löytyä asusta aina, vaan esim tämä pirteä punainen käy ihan kaiken kanssa! Se piristää kaikkia asuja ja tekee jotenkin ihanan kesäisen fiiliksen! Se sopii kesään myös materiaalinsa puolesta, nimittäin tuota kiiltäväpintaista nahkaa uskaltaa ottaakin mukaan puistoon tai rannalle, kun ei tarvitse pelätä pilalle menemistä kosteudesta..

Viime aikoina en ole oikein keksinyt paljoa materiaalia blogiini. Töitä on erittäin paljon ja vapaa-aika menee suurimmaksi osaksi nenä kirjoissa tai sitten nauttien auringosta. Postaukset koostuvatkin sen takia suurimmaksi osaksi asukuvista.
Ajattelinkin siis kysäistä teiltä, olisiko teillä jotain postausideoita tai kysymyksiä, mihin voisin vastata postauksen muodossa? Ihan kaikki ideat saa tuoda esille kommenttiboksissa, katson niistä sitten jos löytyy jotain mitä pystyisin tekemään :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu, ja erityisesti tuo laukku on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tykkään itekin tosta laukusta! :)

      Poista
  2. Ihana asu! My Day postaus vaikka videon muodossa olisi mukava! :)

    ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ottilia! Hmm, en usko että osaisin tehdä videopostausta päivästäni, se voi mennä vähän hankalaksi. Mutta enköhän pidä kaikki ehdotukset korvan takana! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)