maanantai 17. helmikuuta 2014

Mustaa ja valkoista

Lauantaina näimme ystäväni kanssa juna-asemalla, haimme vähän eväitä ja istuimme Tampereen junaan! Olen Tampereella käynyt viimeksi yläasteella, silloinkin menimme juna-asemalta suoraan lentokentälle. Oli siis hauskaa päästä käymään pienellä roadtripillä ja katselemaan Tampereen meininkiä ;)
Oli matkallamme tarkoituskin, nimittäin ihanan Lilin järkkäämät tuparit! Olin into piukeena koko päivän, en nimittäin ole päässyt viettämään tyttöjen iltaa niiin pitkään aikaan! Lilin koti oli ihan hurjan kaunis ja siisti; ei voinut kuin miettiä miten taitava joku voikaan olla.
 

Emäntämme oli nähnyt myös ihan hurjasti vaivaa juhlien järjestämisessä ja juhlien teema - black and white, näkyi sekä koristelussa, että tarjoiluissa.

Juhlia varten Lili oli myös leiponut mustikkamuffinsseja ja tehnyt salaattia. Heh, salaattia söin varmaan kaksi lautasellista ja lisäksi ennen baariinmenoa tyhjensin vielä tarjoilukulhonkin, ettei vaan menis pilalle.. Mutta ne muffinssit. Aijai, että oli hyviä! En halua edes myöntää kuinka monta söin illan aikana, aamulla meni pari vielä ennen junalle menoa ja lisäksi saatiin vielä junamatkalle muffareita evääksi :D Olivat muuten hyvää krapulanaposteltavaa!


 Ilta oli ratkiriemukas ja jatkui vielä Tampereen yöhön. Naurua ja tanssia riitti aamun tunneille saakka, ei ihme että kotimatka oli jaloille vähän kivulias ;) Perinteiseen tapaan haimme vielä Mäkkäristä suolaista ja rasvaista ruokaa, joka maistui siihen aikaan taivaalliselta.


Eilinen ja tämä päivä on mennyt vielä vähän palautuessa, tunnenpa itseni vanhaksi, kun yksi yö saa koko rytmin menemään ihan sekaisin. Tänään olen kuitenkin saanut vähän jopa aikaiseksikin, nimittäin nähtyäni Lilin ihanan siistin ja kauniin kodin iski itsellenikin pieni siivous - ja sisustusvimma. ;)

Olipa ihanaa saada pieni irtiotto arjesta, tuntuu että nyt on taas virkeä ja ihan uudella tavalla valmiina viikkoon! Kiitos vielä  kauniille emännälle ihanasta illasta<3

2 kommenttia:

  1. Kelli, ihanasti kirjotettu!! Ihana kun tulitte ja kiitos vielä kivasta tuparilahjasta, pyyhe tuli heti jo käyttöön ja teetäkin maisteltiin jo eilen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, et tuli heti käyttöön! Haluttiinki antaa jotain semmosta mitä varmasti käytät sitten! :) Kiitos sulle murunen<3

      Poista

Kiitos kommentista! :)