maanantai 24. helmikuuta 2014

Vapaapäivä

Pitkästä aikaa vapaapäivä, omistettuna ihan vain itselleni. Aamulla sanoin muruselleni taas moikat vähäksi aikaa ja sitten makoilin vain sängyssä ja datailin. Aikeissa oli nousta ja ruveta heti ahkerasti opiskelemaan, mutta sitten kävi vähän hassusti ja vaivuin taas unten maille...

Ystävänpäivätulppaanini alkavat olemaan jo paremmat päivänsä elänyt, joten pitihän niitä ihailla vähän, kun sitten lopulta sieltä sängyn pohjalta pääsin ylös..Ampiaisen jälkeen kävin pienellä happihyppelyllä, hain H&M:ltä tilaamani paketin ja vähän herkkuja Eestikaupasta. Valitettavasti H&M:ltä tilaamani jutut menivät kaikki palautukseen. Säilytyskori oli aiiiivan liian iso omaan käyttööni, kuten myös pienemmät säilytyskorit. Kuvittelin jotenkin niiden olevan juuri sopivat esim yhdelle leipäpussille ja parille hedelmälle. Nämä taas olisivat jääneet kaapin pohjalle käyttämättä. Lisäksi tilasin aleista yhden neulemekon, muttei sekään ihastuttanut; materiaali kutitti ja mekko oli jotenkin muodoton. Huomenna siis taas matka lähiärrälle! 


Eestikaupan lempparit, "rahkapötkylät". Jokaikinen eestiläinen tietävät varmasti mitä nämä ovat. Ah, nostalgiaa. Lisäksi eestikaupasta lähti mukaan eestiläistä smetanaa (ei lähelläkään mitään suomen tapaista), ja borsh-keittoa. Mums ja nams!


Vähän aikaa sitten tein toisenkin tilauksen, nimittäin kirjatilauksen! Vähän aikaa olen jo halunnut lukea aivan ihanan Bridget Jonesin uusimmista elämänkäänteistä, joten tämä kirja pääsi ihan heti yöpöydälleni (niinsanotusti, yöpöytää en kylläkään omista..). Vuoroaan odottelee Mötley Crüen parhaimmista (ja huonoimmista) vuosista kertova The Dirt. Kirjan luin joskus teinivuosina suomeksi, mutta nyt halusin lukea sen vielä miesten itse kirjoittamana ilman muiden käännöksiä ;)


Vähän järkkäilyä, pölyjen pyyhkimistä ja sitten pieni (palkinto)teehetki 
uuden kirjan, uusimman Olivian ja vadelmapiirakan kera.
 Nyt olenkin aika hyvin linnoittautunut sohvalleni mukavissa löhöilyvaatteissani ja tossukoissani (joita ilman en suostu liikkumaan kotonani). Kohta laitan borsh-keiton porisemaan ja sitten täydellistä smetanaa päälle. Ehkä vielä yksi teehetki vadelmapiiraan kera ennen nukkumaanmenoa...Kerrankin tällainen leppoisampi maanantaina, toivottavasti muillakin oli mukava päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)