keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Rentoiluasu

Asukuvien ottaminen voi tarkoittaa vain kahta asiaa: 1. parempi puolisko on Helsingissä ja 2. ulkona tarkenee jo kaksi minuuttia ilman takkia. Valoakin on jopa ennen ja jälkeen töitä! Eilen vetäisin tämän kunniaksi kaapista villakangastakkini pitkästä aikaa ja olin ihan varma, että jäätyisin! Mutta niin se vain kevät, näin varovasti sanottuna, tekee tuloaan ja hyvin selvisin ilman toppistakin. Tällaisena talvenvihaajana saan äärimmäistä nautintoa, kun (jo helmikuussa!) saan katsella lumien sulamista.

 
Asussa ei ole niinkään mitään erikoista. Mainitsemisen arvoiset ovat kuitenkin uudet farkkuni! Taipuisan selän ja kavenevan vyötärön takia korkeavyötäröisten housujen etsiminen on mulle ihan tuskaa. Suurin osa nousevat mulle vain ämpärimäisesti suoraan ylöspäin, eivätkä kavene tiukasti vyötärön ympärille. Bongasin nämä farkut Mangosta ja ihastuin niiden pesuun. Vähän pelkäsin jo valmiiksi niiden korkeaa vyötäröä, mutta turhaan! Sovituskopissa meinasi nimittäin päästä onnenkiljahdus - ne menee mulle vyötäröstä! Olen näitä jo aika ahkeraan käyttänyt, näissä pebakin näyttää nimittäin hyvältä! On se kumma miten yhdet farkut voivat saada jonkun niin tyytyväiseksi.


Jos ruudun takana on muitakin, jotka kamppailevat samaisen ongelman kanssa, niin suosittelen käymään Mangossa (tai heidän nettisivuillaan ;)). Kyseiset farkut ovat siis tätä mallia ja niitä löytyy pariakin eri pesua. Mangon kuvissa ne eivät näytä mitenkään erikoisen korkeilta, mutta mulla ne tulevat kyllä ihan vyötärölle saakka. Vähän vielä mietityttää samasta mallista tummakin pesu..


Kauluspaita - Lee
Farkut - Mango täältä
Huivi ja laukku - Mulberry
Saappaat - UC of Benetton

 Mukavaa päivää :)

2 kommenttia:

  1. Oi kiitti vinkistä! Täytyykin kipaista mangoon kokeilemaan. On kans niin toivotonta löytää oikeesti istuvia farkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hienoa että jollekin oli hyötyä mun vinkistä! Toivottavasti sopii sullekin! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)