tiistai 18. helmikuuta 2014

Meikkirutiinini

Olen erittäin laiska meikkaaja, en oikein jaksa kierrellä meikkikauppoja ja viettää kauan aikaa vertaillen sävyjä ja merkkejä ja kaikkea. Arkisin saatan sipaista vain ripsaria, sillä köh aamun tunteina se nukkuminen tuntuu mielekkäämmältä kuin meikkaaminen..

Silloin kun jaksan panostaa, niin käytän ihan perustuotteita. Meikkaukseen en halua käyttää kauaa aikaa, joten meikkipussissani on vain yksinkertaisimmat ja välttämättömimmät tuotteet.


Pohjustukseen käytän Kicksin Face Primeriä, jota laitan ihan ennen mitään mutta. Primeri auttaa kiinnittämään meikin ja saa ihon vähän heleämmän näköiseksi. Primerin päälle laitan meikkivoiteen. Käytössäni on tällä hetkellä Bare Mineralsin mineraalimeikkivoidetta. Kyseinen meikkivoide levittyy helposti ja on mukavan ohutta, eikä tunnu sellaiselta pakkelikerrokselta.


Mulla on aika tummat silmänaluset ihan normaalisti, niille ei siis vaan voi tehdä yhtään mitään. Ei auta riittävä uni eikä kurkunpalatkaan, ne on ja pysyy. En ole vieläkään löytänyt sitä ihan parasta tuotetta, joka peittäisi pussini kunnolla, mutta toistaiseksi käytän paria eri tuotetta. Levitän ensin vähän Joe Blascon peitevoidetta silmäpussieni päälle ja sitten sekoitan vielä Garnierin nestemäistä BB-voidetta tasoittamaan. Auttaa ainakin sen verran etten ihan näytä vastaheränneeltä!


L'orealin Lumi- valokynää laitan vähän minne sattuu. Laitan sitä ainakin kulmakarvojen alapuolelle kulmaluulle sipaisun verran, sitten laitan ihan silmien sisänurkkaan vähän ja vedän sormella voiteen ylöspäin. Yksi hyvä paikka on myös poskiluiden päällä ohimoiden lähellä.


Sitten vähän Dimin aurinkopuuteria, jota sipaisen poskiluiden alapuolelle ja vähän myös muuallekin naamaan (siis silloin kun en ole näin ruskettunut ;)). Diorin poskipunaa poskiluun päälle aurinkopuuterin yläpuolelle. Sitä tykkään laittaa vähän ehkä reilumminkin. En nyt mitenkään pellemäisesti, mutta silleen että näkyy. Sitten häivytän molempien puuterien rajat :D

En käytä kajaalia yläluomilla, osittain koska se on mielestäni vähän juhlavan näköistä ja osittain, koska en vain osaa laittaa sitä. Alapuolelle laitan kuitenkin kajaalikynää, se nimittäin avaa silmiä. Kajaalina mulla toimii tällä hetkellä ihan vain Yves Rocherin musta kynä, mutta seuraavaksi haluan hankkia jonkin vähän laadukkaamman, joka pysyisi päällä paremmin.


Viimeisenä taivutan ripset ja sipaisen ripsiväriä. Ostin juuri uuden ripsarin, Maybellinen  New York Volum'express Colossal, enkä ole mitenkään erityisen innostunut ollut toistaiseksi. Tykkään ripsareista, jotka erottelevat ripset kunnolla. En hae ripsarilta siis mitään erityistä tuuheutta ja vihaan ihan hirveästi paakkuja. En ole luovuttanut uuden ripsarini suhteen, joten toivottavasti se paranisi ajan kanssa.

Sitten töpöttelen vielä koko naamaan Bare Mineralsin puuteria ja voila! Tähän perusmeikkiin mulla ei mene kuin 5-10 minuuttia, enkä sen enempää jaksaisikaan arkimeikkiin käyttää. Tykkään eniten ihan neutraaleimmasta ja ohuimmasta meikistä!

Hih, ainiin! Supervärikäs meikkipussini on Estee Lauderin. Sain sen joululahjaksi ja pakko sanoa, että se on ihanan virkistävä, vaikken yleensä väreistä välitäkään.

Meikkituotteista otan aina mielellään vinkkejä vastaan, joten jos tulee jotain mieleen, niin antaa kuulua! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)