keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Boyfriend jeans

Vihdoinkin tentti on ohi ja voin siirtyä nautiskelemaan vapaa-ajoistani ilman omantunnon tuskia ja jatkuvaa stressiä! Hainkin sen kunniaksi itselleni vähän jäätelöä ja suklaata ja kuin tilauksesta postiluukusta oli kilahtanut tänään uusin Oliviakin, joten illalla on kunnon rentoilua tiedossa!

Viime päivät menivät kuitenkin visusti kirjastossa ja nappaistiinkin eräs asu murusen ollessa täällä. Tässä asussa olenkin kuluttanut kirjaston penkkiä viime päivinä, mitä nyt välillä paita vain vaihtunut..


Olen ollut boyfriendfarkkujen kanssa vähän kahden vaiheilla. En siis ole vielä mennyt shoppaamaan itselleni innoissani löysiä farkkuja, mutta jos oikeat sattuvat kohdalle niin voisinpa hyvinkin nappaista mukaani. Nämä löysät farkkuseni löysin kaapin perältä ja ne tuntuivat todella mukavilta jalassa! Päätinkin siis ahkeroida kirjastossa vähän mukavemmin nämä jalassa. Oli muuten erittäin hyvä idea, sai ihan rauhassa vaihdella asentoja sun muuta, ilman että ois kiristänyt mistään. Vähän kuin svetareissa opiskelisi!


Nää mun farkut on siis itseasiassa niiltä lukion ajoilta, kun kiloja oli väähän enemmän. Heh, farkut eivät siis todellakaan ole koskaan olleet tiukat mulle, mutta laihduttuani näistä tuli jo vähän liian "rentut". Nää siis pussittaa pepusta aika paljon ja valuu vyötäröltä jne, joten nämä eivät tosiaan ole ne ihanteelliset boyfriendit. Oltuani näissä kuitenkin pari päivää kirjastossa, tulin siihen tulokseen että rentut poikaystäväfarkut olisivat todella kiva vaihtelu välillä tavallisille tiukoille farkuille. Heh poikkiskin naureskeli, kun onnessani illalla vetäisin farkut vain pois jalasta ilman normaalia ähkimistä ja potkimista :D Pitäisi vain löytää sellaiset yksilöt, jotka eivät olisi ihan näin löysät ;)


Kävin muuten kampaajallakin tuossa viime viikolla! Leikkasin vähän kerroksia ja hiukset on nyt ihanan terveet ja pehmeät :) Pitää nyt yrittää välillä muistaa taivutella latvoja niin kerrostukset pääsisivät kunnolla oikeuksiinsa.

Nämä olivat siis tällaiset pikamoikat (joskin olen kirjoittanut tätä kohta kaksi tuntia) ja palailen nyt rentoutumisen ja herkuttelujen pariin :) Ihanaa iltaa muillekin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)