sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

His style pt. 2

Tässä postauksessa kerroin poikaystäväni alelöydöistä. Nyt ajattelin esitellä vaatteita vielä in action!
Itse tykkäsin tästä asusta todella paljon, tässä myös näkyy poikkikseni tapa yhdistellä rentoa ja siistiä tyyliä keskenään. Kuvat on otettu illalla, joten siitä johtuu kuvien laatu ;)
Koruja poikaystäväni käyttää todella vähän, mutta hänellä on kaksi asustetta, joita ilman hän ei kotoa lähde. Nominationin käsikorun hankin hänelle monta vuotta sitten ystävänpäivälahjaksi ja hän saa siihen useina merkkipäivinä uuden palan :) Gantin kellon annoin itseasiassa nyt muutama kuukausi takaperin syntymäpäivälahjaksi. Nahkainen ranneke ja iso kellotaulu sopivat täydellisesti muruseni tyyliin.  Lisäksi hän käyttää rippiristiään, jota ei ole tainnut ikinä ottaa pois kaulastaan :D Pitääkin varmaan seuraavaksi yrittää etsiä hänelle jotain kaulakorua, tulee vaan olemaan erittäin vaikea tehtävä, kun mies on aika nirso niiden suhteen.


Siinä siis poikaystäväni asua eräältä illalta. Häntä ei mitenkään hurjasti kiinnosta poseerata kameralle, mutta jos voisin suostutella häntä välillä kameran eteen, niin kiinnostaisiko teitä jatkossakin nähdä joskus poikaystäväni asuja?

Viimeinen kevään tentti lähestyy ja siihen täytyy alkaa nyt tosiaan nähdä vaivaa. Kandini on tästä tentistä kiinni, enkä todellakaan halua paperien saamista siirtää puolella vuodella eteenpäin vain yhden tentin takia. Ymmärrätte siis varmaan jos postaustahti vähän hidastuu tässä parin viikon aikan :) 

Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)