keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Summer preppy - outfit

Parina päivänä olen tehnyt aika kivoja löytöjä kaupoista, mutta olen kuitenkin pitänyt kukkaron nyörit visusti tiukalla tulevaa matkaa silmälläpitäen. Ginatricotissa en kuitenkaan voinut vastustaa, kun löysin täydellisen yksinäisen hameen rekissä ja kuinkas ollakaan, juuri omassa koossani. Perustelin ostostani sillä, että minulla ei ole kesäisiä hameita melkein ollenkaan. Omistan kyllä mustia hameita vaikka kuinka, mutta auringon porottaessa kirkkaalta taivaalta, ei musta ole oikein se väri mitä haluaa käyttää. Tämä oli siis erittäin tarpeellinen ostos. Vielä tarvitsisin farkkushortsit ja sitten olisi kesägarderoobini ainakin toistaiseksi kunnossa.
Toppi - Mango
Hame - Ginatricot
Kengät - Vagabond
Laukku - Furla
Aurinkolasit - Accessories
Käsikoru - NominationTykkäsin itse tosi paljon tästä asusta. Poikaystäväkin nähdessään kommentoi asun olevan hyvin Kellimäinen. Olen kyllä samaa mieltä, olen nimittäin ihan omimmillani tyttömäisissä klassisissa asuissa. Kesäpukeutuminen onkin siitä ihan lemppareinta, koska silloin pääsee eniten pukemaan tällaisia kivoja leikkisiä asuja.

Vielä ihan pari päivää enää töitä jäljellä ja sitten tämä tyttö suuntaa Keski-Suomeen. Vähän alkaa töissä jo tökkimään, kun neljän viikon loman voi melkein jo tuntea sormenpäissään. Onneksi päivät menee aika nopeasti, niin ei aikaakaan, kun voin sanoa hejpådej työkavereille ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti ja freesi asu! Sopisit hyvin jonkin hienon huvipurren kannelle istuskelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Merellinen tyyli on kesällä ihan ehdottomasti lempparein! :))

      Poista

Kiitos kommentista! :)