keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Asua alepaidalla

Nyt tulee pikamoikat ennen töihin juoksemista! Otettiin kesäkuun ehkä ainoana aurinkoisena päivänä asukuvat ennen terassille majoittumista muiden helsinkiläisten kanssa. Kaveriamme odotellessa emme edes jutelleet poikaystävän kanssa mitään, vaan molemmat käänsivät naamat auringon suuntaan ja vain nautittiin lämmöstä.


Poikaystävällä oli vissiin vähän kiire huurteisen äärelle, sillä en paljoa kuvia kamerasta löytänyt ja siinä vaiheessa, kun aloin edes kuvien saldoa tutkailemaan niin toinen oli jo lampsimassa terassin suuntaan. Onhan se rankkaa olla bloggaajan poikaystävä kun pitää antaa aina tärkeiden asioiden odotella toisen asukuvien takia :P


Paita - Mango
Bleiseri - Mango
Farkut - Mango
Aurinkolasit - Accesorize

(Kröhöm, onkohan mun shoppailupaikat vähän rajoittuneita..)

Asusta taas sen verran, että sininen paita on oikeastaan ainoa alelöytöni ja sen nappasin mukaani erittäin halvalla Mangosta. Näin sen alunperin valkoisten shortsien kanssa, mutta shortsikelejä odotellessa farkutkin toimi erittäin hyvin.


Niin tai no ainoa ja ainoa alelöytöni, ovathan nuo arskatkin Accecorizen aleista vitosella :D Yritän säästää vähän laadukkaampiin aurinkolaseihin, mutta siihen saakka on hauskaa käyttää kaikkia erilaisia värikkäitä ja hauskan muotoisa aurinkolaseja. Tietääpähän sitten oikeita ostaessa, että mitkä mallit sopii ja mitkä ei.

Nyt pitääkin jo nousta kahvinkeittoon. Vielä vähän päälle viikko ja sitten voin kutsua itseäni lomalaiseksi! Siihen saakka kuitenkin pitää vielä jaksaa näitä aamuja.. Mukavaa työpäivää muillekin töihin meneville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)