tiistai 10. helmikuuta 2015

What I would like to wear

Kevät on aina siitä ihanaa ja ärsyttävää, että haluaa yhtäkkiä kaikkea uutta. Sisustusinto nostaa päätään ja kaikki vaatteet kaapissa tuntuvat tylsiltä. Ajattelin siis jäsentää ajatuksiani ja tehdä pari asukokonaisuutta sellaisista vaatteista, mitä haluaisin vaatekaappini nyt.

Oma tyylini on vähän rennon ja tyttömäisen sekoitusta. Välillä haluan päästää hameita ja ballerinoja rakastavan tyttösen valloilleen ja välillä taas haluan rennon, mutta kuitenkin chicin asun käyttäen farkkuja ja löysiä paitoja. Etenkin talvisin tyttömäinen puoleni siirtyy taka-alalle kun käytän suurimmaksi osaksi vain neuleita. En myöskään ole mikään tiukkojen neuleiden fani, koska niissä saattaa välillä ahdistua. Tykkään etenkin luentopäivinä vetää päälleni vain hameen tai farkut ja kaveriksi muhkean, löysän neuleen.

Tuli muuten näitä kollaaseja tehdessä mieleen, että olen näihin laittanut bleisereitä! Nehän käyvät talviasuihinkin täydellisesti, mutta mikä siinä onkaan, että ne vaan jäävät odottelemaan aina kevättä?
Olemme menossa poikaystävän kanssa Ruotsin risteilylle muutaman viikon päästä ja tällaisen asun voisin pistää päälleni laivan iltarientoihin. Yläosa on juhlavampi ja sopii hyvin ravintolaan tai drinkkibaariin, kun taas ala-osa on rento ja hauska. Yhdistäisin asuun tietty myös mustat sukkikset ;). Hankinpa juuri tuollaisen lerpakebleiserin H&M:ltä, se on aika hauska ja helposti yhdisteltävä.


T-paita, Bleiseri - H&M, YlipolvensaappaatHuiviFarkut

Jos pysytään tulevassa risteilyssäni, niin tämä olisi aivan täydellinen asu, jolla kävellä ympäri Tukholman katuja. Haluaisin kevättä varten juuri jonkun tuollaisen boyfriend-bleiserin, joka olisi keväällä ihanan rennon näköinen esimerkiksi revittyjen farkkujen kanssa. Ylipolven mokkasaappaita olen kuolannut Lilin jaloissa koko talven, hän saa nimittäin asun kuin asun näyttämään täydelliseltä näillä saappailla.

Aika tummia molemmat kollaasit, bleiserien tavoin myös värit menevät aina kaappien perukoille talven ajaksi. Sinänsä surullista, mutta toisaalta rakastan mustavalkoisia tai kokomustia asuja, eikä niitä voi käyttää samalla tavalla kesällä. Eli ihan kiva toisaalta siis, että kaikille väreille on oma aikakautensa ;)

Parina päivänä aurinko on paistanut ihanasti, niin toivottavasti piakkoin saisin myös asukuvia blogiin! Siihen asti, mitä mieltä te olette mun haaveasuista? :)

PS.Ystävänpäivän kunniaksi Zalando antaa 5% alennusta yhdestä tuotteesta ja lähettää tilaajalle vielä perään paketin suklaatakin! Etu on voimassa 9-15.2.2015 ja etukoodi on 2HEARTDAY.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)