maanantai 23. helmikuuta 2015

Easy like Monday morning

Tänään on ollut rauhallinen vapaapäivä ja koska oli edes jollainlailla valoa ulkona, ajattelin napata pari kuvaa mun päivästä. Olen todella aamu-uninen, joten tänäänkin sillmät aukesivat vasta 11 maissa. Ei muuta kuin aamiaisen tekoon!


Jääkaappi ammotti tyhjyyttään, joten peruskaurapuurolinjalla mentiin. Aika harvoin syön aamuisin puuroa, etenkin jos mulla on töitä tai koulua, syön mieluummin jonkun nopean aamupalan ja juoksen ovesta ulos. Oli siis ihan kiva pitkästä aikaa selailla uutisia ja syödä rauhassa. Puuron jälkeen siirryin teeni kanssa sohvalle katsomaan edellisen "Ensitreffit alttarilla"-jakson, myöntääkö kukaan muu seuraavansa sarjaa? :D


Ja eikun lukuhommiin! Illalla olevan tentin vuoksi piti vielä kertailla aluetta, josko siitä jotain jäisi päähän. Tähän väliin voisin huomauttaa, että verkkotenttini piti alkaa viideltä, mutta sinne mennessäni huomasin professorin laittaneen väärät asetukset, eikä tenttiä päässytkään tekemään. Siksi istunkin nyt tätä postausta kirjoittamassa tentin tekemisen sijaan.. Kalenteri on muuten mullta Polkkajamilta, tykkään hurjasti heidän korteista ja tämä kalenteri on hurjan suloinen piirustuksineen, joten en voinut vastustaa kiusausta. Suosittelen tutustumaan heidän tuotteisiin!Parin tunnin lukemisen jälkeen oli aika suunnata kauppaan jo edellämainitun jääkaappitilanteen vuoksi. Halusin jotain kevyttä ja nopeaa, joten juureksia uuniin ja päälle oliiviöljyä, hunajaa, yrttisekoitusta, pippuria ja suolaa, cashewpähkinöitä tuomaan rapeutta ja vuohenjuustoviipaleita, koska se oli ainoa asia mitä jääkaapissa oli ennen kauppaan menoa ja se piti johonkin käyttää..


Kukkia ostin ihan vain itseäni hemmotellakseni, mikään ei piristä mielestäni niin kuin tuoreet leikkokukat. Nyt iltaani tuli piristämään kaveri leivonnaisia kourassaan, joten taidetaan keittää teet ja alkaa parantamaan maailmaa :) Mukavaa maanantai-iltaa muillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)