perjantai 14. elokuuta 2015

Kesäasu Kadriorussa

Nyt seuraisi asua jo aikaisemmin puhutusta Kadriorin puistosta. Asukuvia oli tarkoitus matkan aikana ottaa enemmänkin, mutta mites siinä kävikään. Iltamenoihin en halunnut ottaa kuin pikkulaukun mukaan ja päivisin ei ollut mitään mielenkiintoista päällä. Yksi kesän lemppariasuista tuli kuitenkin ikuistettua. Tässä asussa olen tosiaan viipottanut menemään jo syntisenkin usein, mutta itse viihdyn siinä erittäin hyvin. Paidan bongasin Mangon aleista ja tykkäsin sen laatikkomaisuudesta ja tietenkin pitsikuvio on nyt vaan niin ihana.

Kesäfarkkuja metsästin kauemminkin, mutta pienen kokoni vuoksi "löysät" farkut näyttävät pienemmässäkin koossa ihan hiphopparin housuilta. Ginalta löytyy useimmiten erittäin hyviä farkkuja, eikä nytkään tarvinnut pettyä. Halusin vajaamittaiset, vaaleat, vähän risaiset farkut - toisin sanoen kesäfarkut ja sellaiset myös löysin.

Tuntuu vähän hassulta katsella näitä kuvia, sillä Tallinnassa kävin myös luottokampaajalla ja nyt on lookki kyllä ihan erilainen kuin kuvissa. Ei enää heinätankoja, sillä leikattiin iso pala pois ja freesattiin myös värjäämällä vaaleita raitoja. Toivottavasti saisin pian otettua uusia kuvia uusilla hiuksillakin!

Toppi - Mango
Farkut - GinaTricot
Laukku - Lancaster


Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva kesäasu! Ja tuo Lancasterin laukku on ihana, itsekin haaveilen että vielä löytäsin täydellisen bucket bagin laukkukokoelmaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari! Tykkään kyllä tosta mun laukusta hurjasti, niin oon kyllä supertyytyväinen! En tiedä toimittaisko Lancaster suomeenkin.. Mutta toivottavasti löydät itsekin täydellisen bucket bagin jostain! :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)