maanantai 24. elokuuta 2015

Nunuco Design Company

Oletteko jo kuulleet ihanasta suomalaisesta firmasta nimeltä Nunuco Design Company? Itse olen aivan ihastunut firman tuotteisiin ja uuden puhelimen hankittuani menin heti nettiin klikkaamaan itselleni ihanat puhelinkuoret. Valinnan vaikeus sivustolla tuli ja monta tovia piti harkita eri versioista, kun ihania vaihtoehtoja on erittäin monia. Teki mieli tilata monta, jotta olisi voinut vaihdella kuoria usein, mutta maltoin itseäni sentään vähän.

Loppujen lopuksi eniten puhutteli Pioni-niminen kuori, joka oli ihanan tyttömäinen ja hempeä ja suloinen. Pionit ovat myös vaan ihan hurjan kauniita, joten pelkoa tähän kyllästymisestä ei ole. Nunucolla on vain niin paljon muitakin ihania kuoria, että jossain vaiheessa kiusaus yltyy varmasti ylivoimaiseksi ja Pionikuorille on pakko hankkia kaveri jossain vaiheessa ;)

Toinen juttu mihin olen ihastunut ovat Nunucon passikannet, kerrankin olisi tarjolla oikeasti aivan ihanat kannet! Olisi esimerkiksi aika kiva hankkia passille puhelimeen mätsäävät kannet ;) Kuvituksena muuten ihanat pionit, jotka kannoin Tallinnasta saakka. Aina Tallinnassa ollessa mietin vain, että miksei Suomessa ole samanlaista kukkakulttuuria kuin Eestissä? Kukat ovat halpoja ja kauniita ja tuoreita ja niitä löytyy ihan hurjasti joka puolelta. Kukkakulttuuri on muutenkin hyvin erilainen Eestissä. Häissä, synttäreillä tai muissa juhlatilanteissa kukkien antaminen on erittäin tärkeää. Kukat ovat erittäin tärkeä osa lahjaa ja esimerkiksi tavalliset punaiset ruusut ovat erittäin harvinaiset. Mikäli juhlasankarille tuodaan ruusuja, niin ne ovat silloin erittäin kauniit ja väri on tarkkaan valittu. Useimmin kuitenkin peruskukat jätetään hyllyyn ja kukkiin käytetään oikeasti aikaa ja vaivaa. Kukista tehdään useimmiten mitä näyttävämpiä kimppuja ja Eestiläisissä juhlissa on ilo katsoa kaunista kukka- ja kimppusatoa. Kunpa meilläkin olisi kukissa huokeammat hinnat, jotta voisi itsekin ostaa esimerkiksi synttärisankareille näyttäviä kukkakimppuja!

Nyt meni vähän höpötyksen puolelle, mutta käykää tekin tutustumassa Nunucoon! (Ps. Tämä ei ollut maksettu mainos vaan erittäin tyytyväisen asiakkaan oodi) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)